Davina Michelle’s virtuele trio

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het duurt te lang voordat je kan genieten van Davina Michelle’s nieuwe liveshow. De geplande optredens in AFAS Live eind maart zijn vanwege de Corona perikelen afgelast. In juni kunnen mensen kijken hoe het danst, dan staan namelijk de nieuwe optredens gepland. Maar dat is niet goed genoeg voor Davina. Daarom kijkt ze naar de mogelijkheden voor een virtueel concert, waar mensen vanuit huis mee kunnen genieten. Maar met welke artiesten wilt ze daarvoor samenwerken? Oftewel, wie zit er in Davina’s virtuele trio?

Davina geeft haar virtuele miniconcert voor lege zalen, met meerdere gastoptredens. “Ik wil het op een toffe locatie doen, in een zo groot mogelijke zaal om de leegte te benadrukken.” Binnen twee weken moet de eerste show online staan. Die zit vol met gastoptredens. Emma Heesters is sowieso van de partij. Na De Beste Zangers heeft zij sowieso veel ervaring met bijzondere duetten.

(lees verder na video)

Lees ook: Emma Heesters en Davina Michelle hebben fijne plaatjes

Maar naast Emma is er nog wel ruimte voor een artiest in het trio. Een andere artiest die gegarandeerd op het podium staat is André Hazes. Hij stond laatst nog op het podium met Holland zingt Hazes, naast zijn zus Roxeanne. Die deed een emotioneel duet met niemand minder dan haar vader. De overleden volkszanger stond als hologram nog een laatste keer op het podium. Dat biedt Davina weer grote mogelijkheden. Wellicht moet ze wel aan meer dan twee gastartiesten denken, meer een muzikaal in plaats van een trio. Dan kan ze haar gastoptredens gewoon zoeken in de lijst van bekende hologrammen. Te beginnen natuurlijk met André senior.

Lees ook: Roxeanne Hazes zegt sorry. Maar waarvoor?

Beat Me vs Beat It

Als je toch elke overleden artiest mag kiezen om mee op het podium te staan, dan ontkom je er bijna niet aan om een duet met de king of pop himself te doen. Regelmatig zijn er holografische concerten te zien van Michael Jackson en die scoren altijd goed. Bovendien zou je dan een toffe mash-up kunnen doen van Beat Me met Beat It.

Maar waarom zou Davina zichzelf beperken tot echte mensen? Over de hele wereld komen mensen massaal af op optredens van fictieve artiesten. Misschien dat een duet met The Gorillaz wel een idee is. Of wat dacht je van de Japanse vocaloid Hatsune Miku? Die vult hele stadions vol met mensen.

Wereldartiest

Wie of wat Davina ook kiest voor haar muzikale , er staat één ding vast: Davina weet goed hoe ze een positieve, creatieve en winstgevende spin aan een situatie te geven. Dat is een van de kwaliteiten van een wereldartiest. Davina heeft dus alle kwaliteiten om bijvoorbeeld de volgende P!nk te worden. We gaan gelukkig dus nog veel van haar horen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!