Davina Michelle laat zich ‘bespieden’ door BB-camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is ook helemaal Big Brother-fan. De zangeres zong niet alleen de titelsong van de realityshow in, maar laat zich ook ‘bespieden’ terwijl ze in haar eigen keuken staat…

Big Brother is watching you! Davina Michelle zong samen met de Belgische artiest Woody Smalls de titelsong voor de beruchte realityshow in, maar daar stopt haar samenwerking met BB niet! Voor een Instagrampost liet ze zich even ‘bespieden’ door zo’n typische Big Brother-plafondcamera. Het ding hing helaas op de verkeerde plek…

Lees ook: Code rood! Davina Michelle toont schokkende metamorfose

Big Brother-camera in huis Davina Michelle

Als je één ‘verborgen camera’ in het huis van Davina Michelle zou mogen installeren, waar zou je ‘m dan neerhangen? Toch niet in de keuken zeker? Toch moet je het in dit geval doen met een ‘stiekem’ geschoten beeld van Davina terwijl ze in haar keuken bezig is. Achterdochtig staart ze richting het rode lampje. Wat is ze eigenlijk met dat mes van plan?

Voyeuristisch voorproefje nieuwe clip Davina Michelle?

Waar dit beeld precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar het kan héél goed dat we dit soort beelden terug gaan zien in de officiële videoclip bij haar nieuwste nummer Big Brother. Vooralsnog is deze single alleen in audiovorm beschikbaar, terwijl we sowieso nog wel ’n muzikale video verwachten rondom Big Brother. Komt dat eindproduct met méér van dit soort beelden? Laten we ’t hopen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.

Video: Rico Verhoeven krijgt flinke bak kritiek te verwerken na opvallende carrièreswitch

Rico Verhoeven lijkt een flinke carrière switch gemaakt te hebben. Wat vinden zijn fans hier van?