Davina Michelle laat zich ‘bespieden’ door BB-camera

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Davina Michelle is ook helemaal Big Brother-fan. De zangeres zong niet alleen de titelsong van de realityshow in, maar laat zich ook ‘bespieden’ terwijl ze in haar eigen keuken staat…

Big Brother is watching you! Davina Michelle zong samen met de Belgische artiest Woody Smalls de titelsong voor de beruchte realityshow in, maar daar stopt haar samenwerking met BB niet! Voor een Instagrampost liet ze zich even ‘bespieden’ door zo’n typische Big Brother-plafondcamera. Het ding hing helaas op de verkeerde plek…

Lees ook: Code rood! Davina Michelle toont schokkende metamorfose

Big Brother-camera in huis Davina Michelle

Als je één ‘verborgen camera’ in het huis van Davina Michelle zou mogen installeren, waar zou je ‘m dan neerhangen? Toch niet in de keuken zeker? Toch moet je het in dit geval doen met een ‘stiekem’ geschoten beeld van Davina terwijl ze in haar keuken bezig is. Achterdochtig staart ze richting het rode lampje. Wat is ze eigenlijk met dat mes van plan?

Voyeuristisch voorproefje nieuwe clip Davina Michelle?

Waar dit beeld precies vandaan komt is niet helemaal duidelijk, maar het kan héél goed dat we dit soort beelden terug gaan zien in de officiële videoclip bij haar nieuwste nummer Big Brother. Vooralsnog is deze single alleen in audiovorm beschikbaar, terwijl we sowieso nog wel ’n muzikale video verwachten rondom Big Brother. Komt dat eindproduct met méér van dit soort beelden? Laten we ’t hopen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Hélène Hendriks is in de war na surf-filmpje van Johan Derksen

Hélène Hendriks is flink in de war na een mysterieus filmpje op de twitter pagina van Vandaag Inside. Wat is er toch aan de hand?

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.