Dappere Gaby Blaaser staat voor loodzware opgave

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat doet Gaby Blaaser zichzelf aan? In het mega spannende Special Forces VIPS gaat ze samen met andere BN’ers een zware tijd tegemoet. 

Wie had dat gedacht? Gaby Blaaser is een veel stoerdere dame dan je in eerste instantie zou verwachten. Achter de grote lippen en dikke laag make-up schuilt gewoon een keiharde bikkel die maar al te graag laat zien hoe stoer ze eigenlijk wel niet is. En daarom doet Gaby mee aan het super stoere programma Special Forces VIPS. Dat is een programma waarin verschillende BN’ers die een reputatie hebben een grote mond te kunnen opzetten, een paar dagen meelopen met de special forces. Daar worden ze door een ringetje gehaald. Ze worden helemaal afgemat om te kijken of ze het uit zouden houden tijdens de loodzware missies waar hun trainers normaal aan mee doen.

Lees ook: 5 foto’s die laten zien hoe Gaby Blaaser haar strak houdt
Gaby legt haar stoere foto even uit

Als je in de war bent over Gaby haar deelname aan het stoere programma. Geen probleem. Dat legt ze allemaal nog even een keertje uit. Gaby is al tijden fan van het programma. Dus toen ze haar vroegen om mee te doen, kon ze eigenlijk geen nee meer zeggen. Gaby stond te springen om zichzelf te bewijzen en vond het een hele eer om mee te mogen doen aan de loodzware proeven waar ze aan werd blootgesteld. En hoewel Gaby een vrij emotioneel typje is, weet ze zich redelijk staande te houden tussen alle stoere mannen. Gaby is blijkbaar harder dan ze er uit ziet en niet zo makkelijk kapot te krijgen. Gaby kan de hele wereld aan als het er op aan komt.

Wanneer is Gaby dan te zien? Luister maar

Duurt het dan nog lang voordat je naar Gaby’s dappere avonturen mag gaan kijken? Nee hoor, die starten binnenkort al. Maar daar kan Gaby je zelf veel meer over vertellen. Haar filmpje was namelijk nog niet klaar. Ze plakt er nog even alle praktische informatie achteraan.

Wat voor foto plaatst Gaby aan het einde van de rit?

Nu plaatst Gaby nog heel trots de stoere foto van zichzelf in camouflagepak. Maar wat gebeurt er aan het einde van de rit, als Gaby alle moeizame en verschrikkelijke proeven doorstaan heeft. Hoe ziet ze er dan uit? Die foto houdt Gaby natuurlijk nog eventjes geheim voor het grote publiek. Maar wel durft ze een tipje van de sluier te geven. Ze plaatst namelijk de trailer van het mega spannende programma ook eventjes op haar social media. Op die manier heb je al een beetje een idee wat Gaby allemaal te wachten staat in haar dappere avontuur tijdens Special Forces VIPS. En zo te zien zijn die avonturen niet niks. Het wordt voor de beeldschone Gaby dus nog een hele opgave om heelhuids terug te keren uit het programma. Maar daar kan je binnenkort gelukkig allemaal van genieten als het gevaarlijke show van start gaat.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.