Danique Hosmar tuigt kerstboom op in bijna onzichtbaar broekje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Danique Hosmar verwent haar fans wel vaker, maar met dit niets verhullende setje weet ze zichzelf te overtreffen!

Danique Hosmar is de afgelopen tijd op dreef. Zo weet de beeldige atlete haar fans keer op keer helemaal wild te maken met de meest onthullende kiekjes. En nou is dat natuurlijk wel te verwachten bij half-ontklede shots in Spanje. Maar als je dacht dat het alleen de locatie was zit je verkeerd! Dat is na het zien van dit overheerlijke filmpje wel duidelijk. Het zal je verbazen hoe spannend Danique een kerstboom optuigen weet te maken!

Danique Hosmar maakt fans helemaal gek in bijna onzichtbaar broekje

Nou is het natuurlijk altijd een cadeautje om Danique Hosmar hard aan het werk te zien. De beeldige blondine plaatst wel vaker shots van haar sportroutine en daar valt méér dan genoeg te smullen. Toch is het niet alleen de poses die ons doen watertanden. Danique heeft gewoon een talent voor onze aandacht trekken! En nou zal een deel zeker toe te wijzen zijn aan het feit dat ze nou eenmaal beeldschoon is. Wie kan zijn ogen wel van zo’n prachtige vrouw afhalen? Om het over haar figuur nog maar niet te hebben! Logisch dus dat we ook bijna niet weg kunnen kijken van dit filmpje. Danique weet haar fans namelijk goed te verwennen dit seizoen! In dit filmpje moet je namelijk wel héél goed kijken voordat je haar broekje ziet! Zo blijft er wel heel weinig aan de verbeelding over!

Danique Hosmar pronkt met grootste assets in loeistrak pakje

Al hoor je ons natuurlijk niet klagen dat we meer van Danique Hosmar te zien krijgen. Ze werkt hard voor haar , en dat heeft dan ook spectaculaire resultaten. Wat ons betreft is er niet zoiets als te weinig kleding! Vandaar dat wij ook groot fan zijn van dit recente kiekje achter de schermen. Zo lijkt deze op het eerste gezicht helemaal niet zo spannend, totdat je twee keer moet knipperen om Danique haar broekje te zien. En zelfs daarna kost het nog heel veel moeite om weg te kijken! Danique schittert namelijk in een werkelijk niets verhullend pakje waarbij je optimaal kan genieten van haar grootste assets. En daar valt nogal wat te smullen! Zeker als ze zo uitgestrekt de kerstboom probeert op te tuigen lopen wij flink warm. En daar valt meteen ook op dat Dominque een strategisch spelletje speelt!

Danique Hosmar kiest voor strategisch setje in kerstfilmpje

Zo heeft Danique Hosmar dit wel heel slim gespeeld! Haar heerlijke pakje valt namelijk niet alleen op omdat ‘ie loeistrak is, nee hoor. Het setje is ook nog eens zo goed als onzichtbaar! Zo is Danique voor een broekje gegaan die nog nét niet dezelfde kleur heeft als de kerstboom. En dan blijft er natuurlijk wel heel weinig bedekking over. Ze lijkt zowaar wel te verdwijnen als ze ervoor staat! Gelukkig zullen wij daar niet zo’n last van hebben. Je moet namelijk gewoon goed kijken en dan blijft ze ook van achteren gewoon zichtbaar. Maar of Danique met opzet al haar mannelijke fans aan het staren brengt? Dat valt nog maar af te vragen. Wij kunnen in ieder geval niet wegkijken!

Danique Hosmar verwent haar volgers op Instagram

Al is het niet de eerste keer dat Danique Hosmar haar fans helemaal gek weet te krijgen. De beeldschone influencer post vooral op haar Instagram wel vaker pittige plaatjes. Als je namelijk dacht dat deze al lekker waren, wacht maar totdat je haar vakantiefoto’s ziet! Danique heeft namelijk geen enkele gêne al haar kleding uit te trekken. En dat levert werkelijk overheerlijke shots op! Bekijk haar Instagram zelf hier.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.