Dag van de eendagsvlieg: wie hebben het niet gered?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Volgens het Nederlandse woordenboek is een eendagsvlieg: ‘iemand die of iets dat maar heel korte tijd populair is’. En ja, aangezien het vandaag ‘de dag van de eendagsvlieg’ is, gaat Mannenzaken in op drie eendagvliegen, van wie we al heeul lang niets meer gehoord hebben.

Esmee Denters

Te beginnen bij de brunette die doorbrak met het nummer ‘Get me outta here’ Esmee Denters. Esmee plaatste een zangvideo op YouTube, waarna ze werd ontdekt door niemand minder dan Justin Timberlake (ook wel bekend als de gelukkige man van Jessica Biel). Een fenomeen dat vandaag de dag als niet meer dan normaal gezien wordt.

In 2006 was deze methode van een platencontact scoren echter eerder uitzondering dan regel. Esmee Denters kan zich daarmee toch mooi het voorbeeld van zangeressen als Davina Michelle en Emma Heesters noemen.

Carly Rae Jepsen

Van de Nederlandse Esmee Denters gaan we naar de Canadese Carly Rae Jepsen. We kennen deze dame allemaal van haar hit ‘Call me Maybe’. Alhoewel we deze dame hebben leren kennen als ‘dat onschuldige meisje met het zwarte haar’, is er van dat imago vandaag de dag niet veel meer over.

De Carly Rae Jepsen anno nu heeft een korte blonde boblijn en maakt nog steeds muziek. Helaas vinden we haar liedjes niet meer terug in de hitlijsten, waardoor we deze dame toch wel in dit rijtje thuishoort.

Maaike Ouboter

Tot slot is daar nog eendagsvlieg nummer drie: Maaike Ouboter. Maaike brak in 2013 plotseling door dankzij het programma ‘De beste singer-songwriter van Nederland’. Haar nummer ‘Dat ik je mis’ was een tijdje lang een grote hit. Na deze hit leek Maaike echter van de aardbodem verdwenen. Wie een kijkje op haar Instagram neemt komt er echter achter dat Maaike weldegelijk nog op deze aardbol rondhuppelt.

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten