Check snel deze foto’s waarmee Maan de Steenwinkel haar fans shockeerde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maan de Steewinkel is een van de meest controversiële zangeressen van het moment. Met deze foto’s wist ze haar fans echt te shockeren.

Ze is een van de meest talentvolle zangeressen van het land en daarom zijn vaak alle ogen gericht op Maan de Steenwinkel. Alles wat ze doet wordt uitvergroot. Meestal is Maan nogal braaf, maar soms post ze een foto waar ze elke fan mee shockeert. En dat wordt dan gelijk het gesprek van de dag. Maan zorgt met haar foto’s voor veel controversie. Met de volgende foto’s wist Maan haar fans het meest te shockeren!

Lees ook: Schokkend: ondergoed van Maan de Steenwinkel hangt boven bed Tony Junior

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Ma(an)donna

Hoewel Maan meestal hele brave outfits draagt, haalt ze soms voor haar optredens een strak pakje de kast uit. Bijvoorbeeld dit verleidelijke, paarse glitterjurkje. Je gaat je bijna afvragen of Maan op het podium staat, of Madonna. Met haar spannende jurkje maakte Maan veel los bij haar fans, die helemaal niet gewend waren van Maan dat ze zich zo kleed. Maan staat toch een klein beetje bekend als onschuldig buurmeisje en niet bepaald als verleidster. Maar daar had iedereen zich toch in vergist.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan aan de sigaret

Maan heeft niet vaak haar fans boos gekregen, maar met deze foto is dat haar goed gelukt. De bloedmooie zangeres wilde even op de oud Franse actrice tour, met een typische zwart-wit foto met sigaret in haar hand. Hoewel Maan er enorm goed uitziet in de foto waren veel van haar fans niet zo blij. Maan is namelijk voor de meeste jonge meiden een voorbeeld, dus roken promoten is not done. Maan trok zich gelukkig weinig aan van de commotie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Ze huilt, maar ze huilt

Waar de meeste influencers alleen de mooie dingen delen uit hun leven, besloot Maan dat een foto vol tranen net zoveel recht heeft om in haar feed te staan. Na een interview met Dua Lipa, waar Maan vond dat ze niet genoeg haar best gedaan had, kreeg ze het even moeilijk. Maan besloot haar verdriet op Instagram te delen. Daar werd ze overspoeld met lieve reacties. En hoewel fans goed regeerden, was het een van de eerste keren dat ze Maan zo verdrietig hadden gezien en dat was wel even schrikken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Maan tussen de lakens

Je kan we raden aan haar nummer Blijven Slapen dat Maan iets heeft met bedden. Het liefste ligt ze lekker de hele dag in bed. En daar deelt ze dan ook gerust een foto van. Met een ondeugend lachje lijkt Maan je bijna uit te nodigen om naast haar te komen liggen. En hoewel er natuurlijk niets te zien valt, waren fans wel even geshockeerd dat hun onschuldige Maan zo’n spannende foto deelde.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maan (@maan.de.st)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Gretige Nina Warink blaast volgers omver met fotoshoot in ondergoed

Uit de fotoshoot met Hunkemöller zijn prachtige plaatjes gerold waar je mond echt open van gaat staan! Nina Warrink verrast ons enorm!

Foto: Jade Anna laat rits openscheuren met lekkere positie

De kleding van Jade Anna houdt het niet meer vol wanneer ze diep door haar knieën zakt... Als dat maar goed gaat!

Foto: Roxeanne Hazes draagt helemaal niks onder open, leren jasje

Zangeres Roxeanne Hazes viert een speciale mijlpaal met een speciale foto... Haar volgers slaan spontaan achterover van het verleidelijke kiekje dat ze plaatst op haar sociale media.