Check dit: Schokkende foto van Maxime Meiland met enorme baby

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland is momenteel misschien wel de mooiste moeder van Nederland. alleen post ze nu een foto met een wel hele grote baby. 

Ze staat inmiddels overal bekend als de mooiste moeder van Nederland, maar Maxime Meiland kan die claim gewoon waarmaken. Er zijn weinig vrouwen die met twee kinderen rondlopen en er nog steeds zo goed uitzien als dat Maxime doet. Maar Maxime wist haar volgers wel een beetje op de kast te jagen. Die schrokken namelijk van de foto waarin ze met haar baby poseert. De baby leek namelijk wel een reus te zijn. Zo groot was die. Het is natuurlijk allemaal een kwestie van perspectief, maar wel even de moeite waard om deze bizarre foto te checken voordat hij straks misschien weer van het internet gehaald is.

Lees ook: Maxime Meiland is mooiste cadeautje op vroege kerst foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime haar baby houdt nu al van beroemdheid

Het zal wel een beetje in dat Meiland DNA zitten dat je enorm houdt van de camera. De baby van Maxime is namelijk nu al enorm aan het wennen aan een lens in het gezicht. Niet alleen dat, het kindje lijkt oprecht te genieten van de vele foto’s en filmpjes die er gemaakt worden door Maxime. En dat terwijl ze nog niet eens een jaar oud is. Voor je het weet krijgt Maxime samen met haar dochters een eigen serie. En dan moet de baby natuurlijk wel klaar zijn voor haar momentje in de schijnwerpers. Maxime is haar daar nu van alles over aan het leren. Gelukkig is ze een goede docent op dat vlak. Ze weet namelijk als geen ander de camera te pakken op manieren die alleen zij kan. Maxime staat altijd goed op de foto. Misschien dat haar dochter die kwaliteit ooit wel overneemt. Als het aan Maxime ligt in ieder geval wel.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime maakt zich klaar voor kind nummer drie

Op haar Instagram is te zien dat Maxime een heerlijk nieuw bed heeft gekocht. Maar waarom? Wat was er mis met het oude bed. Misschien wil Maxime er wel alles aan doen om te zorgen dat het zo interessant en leuk mogelijk wordt voor haar en haar vriend om te beginnen aan kind nummer drie. Want je kan natuurlijk niet je eigen soapserie beginnen zonder eerst de cast compleet te maken. Met zo’n comfortabel nieuw bed is het eigenlijk maar een kwestie van tijd voordat Maxime weer aankondigt dat ze zwanger is. Zij en haar partner gaan waarschijnlijk namelijk veel tijd doorbrengen in het bed en er valt de komende weken toch niks anders te doen dan lekker rollebollen, aangezien alles weer op slot gaat. Een prima excuus dus om haar gezinnetje nog meer uit te breiden. Voor je het weet heeft Maxime een heel huis vol huppelende kindervoetjes.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maxime Meiland (@maximemeiland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!