Celine Huijsmans laat volgers schrikken met zorgwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Celine Huijsmans heeft haar volgers wel even aan het schrikken gebracht. Met een bijzondere foto maakt ze haar fans bezorgd. 

Celine Huijsmans laat al haar volgers schrikken door middel van een enge foto. En op die foto lijkt het net alsof er iets verschrikkelijks met de prachtige blondine aan de beurt is. Maar het tegenovergestelde blijkt juist waar te zijn. Celine is op de foto juist voor haar lichaam aan het zorgen. Al doet ze dat wel een beetje op een vreemde manier. Wat ze dan precies aan het doen is met die slang in haar neus? Daar kan je hieronder alles over lezen.

Lees ook: Foto: Celine Huijsmans gooit been omhoog op vreemde plek

Celine Huijsmans mag niet lachen met slang in haar neus

Het ziet er ook wel een beetje vreemd uit zo met die slang in haar neus, maar Celine gelooft dat dit haar lichaam gezonder gaat maken. Maar wat is ze dan allemaal precies aan het doen? Nou, dit is een bepaalde vorm van therapie die Hydroxy therapie heet. Het is nog relatief nieuw, dus wees niet verbaasd als je er nog nooit van gehoord hebt. Hydroxy therapie levert een combinatie van zowel zuurstof als waterstof aan in je lichaam. De therapie zou moeten helpen ziekten te voorkomen en het verouderingsproces te verlengen. Celine hoopt dus ouder en gezonder te worden van de behandeling. Het klinkt een beetje zweverig, maar Celine lijkt nog hartstikke gezond in ieder geval.

Celine mag haar slang mee naar huis nemen

Aan het einde van de lichtelijk dubieuze sessie, mag Celine de slang die ze in haar neus moest proppen, mee naar huis nemen. De knappe presentatrice zegt er een mooi plekje voor uit te zoeken. Misschien dat deze binnenkort wel op de muur hangt in haar woonkamer, of op de plaats van de kalender in het toilet. De hele therapie klinkt overigens een beetje vaag, maar Celine gelooft er wel in. Voor haar is het niks anders dan bewezen wetenschap en ze heeft geen moeite met de wetenschap haar lichaam een handje te laten helpen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Céline (@celinehuijsmans)

Celine doet nog wel meer vreemde therapie vormen

Behalve bovenstaande therapie laat Celine haar lichaam nog wel meer vreemde zaken ondergaan. Zo doet Celine ook aan een zogeheten Rood Licht sessie. Tijdens zo’n sessie wordt het lichaam blootgesteld aan rood en nabij infrarood licht. Dit zorgt voor een sneller herstel na het sporten, verbeteren van de bloedsomloop, vermindering van pijn en een heel lijstje aan positieve effecten. Het klinkt eerlijk gezegd een beetje te mooi om waar te zijn. Maar Celine blijft terugkomen bij het behandelcentrum, dus ze zal er wel een positief effect van ervaren. Nu leeft Celine naast deze behandelingen natuurlijk ook een redelijk gezond leven, dus kan je jezelf afvragen in hoeverre de therapie echt helpt en hoeveel Celine haar lifestyle ervoor zorgt dat ze gezond blijft. Maar Celine lijkt zeer gelukkig met haar therapieën, zelfs als ze er zo eng uit ziet op de foto.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet laat zich van achter bekijken in strakke leren broek

Kelly Piquet heeft zich in een heerlijke outfit gehesen, en checkt zichzelf van top tot teen in de spiegel! Zie hier de beelden...

Foto: Openhartige Sylvana IJsselmuiden knalt bijna uit haar truitje

De knappe presentatrice besluit om weer een keer live te gaan en alle vragen van haar volgers te beantwoorden. En dat doet ze in een heel strak truitje. 

Foto: Vrijgezelle Jutta Leerdam laat al haar vormen zien in superstrak jurkje

Jutta Leerdam heeft een van de knapste lichamen in de schaatswereld. Dat zie je vooral goed wanneer ze weer een bijzonder pakje aantrekt.