‘Celine Huijsmans is meest begeerde vrijgezelle BN’er’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was een spannende strijd tussen Celine Huijsmans, Geraldine Kemper, Maan de Steenwinkel en Puck Moonen.

Iedereen heeft stiekem wel een favoriet. Mede daarom werd er zo massaal gestemd op ‘Met welke vrijgezelle BN’er zou jij het liefst een romantische date beleven?‘. Duizenden bezoekers kozen voor de meest begeerde vrouwelijke BN’er. Na een bloedstollende stemronde hebben we een winnares!

Het was een lange, hete strijd

Zelden hebben we een uitslag gehad waar de winnaars (of winnaressen) zo dicht bij elkaar zaten. Het blijkt maar weer dat alle vier deze dames zeer geliefd zijn. En dat is natuurlijk geheel terecht. Zowel Celine, als Geraldine, Maan en Puck zijn ieder beeldschone vrouwen, die lekker aan de weg aan het timmeren zijn.

Celine Huijsmans is jouw favoriet

Het hoge woord is eruit: Celine Huijsmans blijkt toch echt jullie favoriet te zijn. De praatgrage blondine ging er dan ook met 29% van de stemmen vandoor. Op een keurige tweede plaats staat Geraldine Kemper met 26% van de stemmen, gevolgd door Maan de Steenwinkel (23%) en Puck Moonen (22%)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Logan Paul krijgt kindje met Jutta Leerdam-lookalike (foto’s!)

Logan Paul en zijn vriendin gaan voor gezinsuitbreiding. Maar met wie? Staat hij nou met Jutta Leerdam te zoenen?

Video: Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside na rel; dit is zijn vervanger

Boos Nederland heeft z'n zin: Johan Derksen is na de 'Geen Fries'-rel niet meer aanwezig bij Vandaag Inside. Wie vervangt hem? Dat kan er maar één zijn...

Johan Derksen fileert uiterlijk Hélène Hendriks: “Wat heeft ze met haar lippen gedaan?”

Als Hélène Hendriks met een nieuwe look op tv verschijnt, staat Johan Derksen voor een raadsel. Heeft de presentatrice fillers genomen?