Home Nieuws Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Broekloze Sylvana IJsselmuiden deelt foto in zeer luchtig shirtje

Sylvana IJsselmuiden is een ontzettend lieve dame die nu al gigantisch zin heeft in Kerst. Dat viert ze wel blijkbaar zonder broek aan. 

Sylvana IJsselmuiden heeft opvallende dresscode met Kerst

Sylvana IJsselmuiden maakt het haar fans niet gemakkelijk. Haar mooie looks zorgen ervoor dat fans meer dan eens met hun kin op de vloer hangen van verbazing. Die zijn de mooie foto’s van Sylvana helemaal niet gewend. De Friese schone plaatst regelmatig het ene na het andere mooie plaatje van zichzelf online. En dat zorgt ervoor dat haar hele Instagram feed vol staat met complimentjes van haar fans. Onder iedere foto vind je wel een opmerking over hoe goed Sylvana er uit ziet. Dat is op haar kerstplaatje niet anders. Sylvana is al helemaal in de feestsferen. Ze heeft haar mooiste outfit aangetrokken, maar hier zit inderdaad geen broek bij. Sylvana moet niet te diep gaan bukken met Kerst straks.

sylvana-ijsselmuiden-kerst

De lieve en intrigerende blik van Sylvana IJsselmuiden

Als je naar Sylvana kijkt, dan kan je niet anders dan een klein beetje verliefd worden op de mooie blondine. De presentatrice, die je vooral zal kennen van haar tijd bij Dumpert, of haar fascinatie met de F1, kan ontzettend goed in de camera kijken. Sylvana is een erg lieve dame, en dat komt altijd meteen naar voren. Maar ze heeft ook wat mysterieus in haar blik zitten. Daarmee intrigeert Sylvana. Ze weet haar volgers met elke blik meteen te veroveren. Die zijn vanaf dat eerste moment helemaal in de ban van de presentatrice. En kan je ze eens ongelijk geven als je de foto hierboven ziet?

Sylvana IJsselmuiden is altijd een feestje om te zien

De blondine weet er altijd wel een mooi feestje van te maken. Sylvana is een erg positieve dame met een ontzettend fijn karakter en een goed gevoel voor humor. Ze zorgt er dan ook altijd voor dat mensen zich op hun gemak voelen. Met Sylvana erbij wordt het altijd gezellig. Ze is een echte sfeermaker. Dat merk je wel aan de video’s en programma’s waar de blondine in verschijnt. Ze is dan ook altijd ontzettend lief, zorgzaam en natuurlijk een klein beetje klunzig. Maar dat is juist zo leuk aan de presentatrice.

Sylvana IJsselmuiden heeft altijd wat moois aan op de foto

De kledingkast van Sylvana moet wel uitpuilen op het moment, want ze heeft een flinke lading aan mooie pakjes. Op elke foto van de blondine draagt ze namelijk wel wat anders leuks. En dat kan alleen maar als ze zoveel mooie kleren in haar bezit heeft. In de meeste van haar foto’s zie je haar verschillende pakjes goed terugkomen. Sylvana probeert er altijd voor te zorgen dat ze er bijzonder goed uit ziet op haar foto’s. Op die manier weet ze keer op keer weer complimentjes te krijgen van haar fans. En daar is de blondine natuurlijk erg blij mee.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden doe je op Instagram!

Wil je nou nog veel meer zien van deze blonde presentatrice? Dan moet je snel even naar haar Instagram gaan. Daar krijg je namelijk nog veel meer foto’s te zien van de blonde dame. En die zijn allemaal de moeite waard.

Bron: Instagram

Mobiele versie afsluiten