Broek Yolanthe Cabau zakt af op zonnige foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Yolanthe Cabau heeft een mooi leventje opgebouwd in Amerika. Zó mooi, dat haar eigen broek er op deze foto’s van afzakt…

Het gaat prima met Yolanthe Cabau (35) in Los Angeles. Ze schreeuwt het niet alleen in haar interviews van de daken, maar ook haar foto’s op Instagram ademen kracht, levenslust en plezier. Of Yolanthe nu echt álles heeft wat haar hartje begeert? Er missen misschien toch nog een paar dingen. Een nieuwe liefde, misschien nóg een kindje? Laten we eerst met de wat makkelijkere dingen beginnen: in haar indrukwekkende kledingkast in Los Angeles hangt duidelijk nog geen riem. Op haar nieuwste Instagramfoto zakt haar broek namelijk gevaarlijk laag af!

Lees ook: Yolanthe verslindt LA, Wesley de borrelnootjes

Opvallende Instagram foto’s van Yolanthe Cabau

Op haar nieuwste foto zien we Yolanthe in een badpak met een groen jasje en een hele lage leren broek. Er zitten wel veters in de rand van die broek, maar die bungelen er een beetje quasi-nonchalant bij. Dat afzakkingsgevaar doet Yolanthe niks – ze ziet er alsnog uit om door een ringetje te halen. Al mag je aannemen dat één stap of sprongetje genoeg is om de broek van haar heupen te laten glijden Bekijk de foto’s hier.

Yolanthe in de USA

Het is niet de eerste keer dat Yolanthe Cabau sinds ze in Amerika woont een opvallende foto op Instagram gezet heeft. Haar feed is tegenwoordig een aaneenschakeling van heerlijke kiekjes. In Nederland had ze deze foto’s zonder blauwbekken of klappertanden nooit kunnen maken. Dat zonnetje in Los Angeles verricht dus wonderen op haar Instagramaccount! Dankzij het warme weer aan de West Coast kan Yolanthe elke dag de deur uit in de kleinste, kortste, strakste en in dit geval meest afgezakte oufits.

Wij vinden het allemaal heel opvallend, maar ze zal daar niet eens de meest extreem geklede dame op straat zijn! Voor Amerikaanse begrippen houdt Yolanthe het nog best netjes dus. Ze is een soort mommy-vlogger, modemeisje, fitgirl en voedingscoach in één!

Yolanthe is single, niet ready to mingle

In een interview met de Telegraaf geeft Yolanthe Cabau een inkijkje in haar nieuwe vrijgezelle bestaan. Het gaat uitstekend met Yolanthe sinds ze na haar breuk met Wesley naar Amerika verhuisd. Ze voelt zich als herboren, en omarmt haar single leven volledig. Saai wordt het daar nooit, maar daar heeft ze met haar huidige lifestyle ook geen ruimte voor. Haar dagen zitten bomvol, geeft ze zelf aan. Als ze niet met zoontje Xess Xava in de weer is, werkt ze zich werkelijk uit de naad.

Tijd voor een nieuwe relatie heeft ze dus absoluut niet op dit moment: ze is single, maar nog niet ready to mingle. Toch heeft ze af en toe wel behoefte aan een beetje intimiteit, maar lost dat dan zelf op: “Ik heb mijn momenten, maar uiteindelijk ligt het in mijn eigen handen.” Hoogtepunten genoeg dus. Of er dan écht niks aan de horizon glooit? Ze licht een tipje van de sluier op: “Ik zou nog eens mama willen worden.”

Yolanthe Cabau in de bloei

Waar is Yolanthe de hele tijd mee bezig als ze het over ‘werken’ heeft? Gelukkig is ze niet zo’n typische Amerikaanse Instameid die een rondje door de Hollywood Hills lopen in een spandex outfit en af en toe een selfie maken als werk ziet. Yolanthe is namelijk echt ergens mee bezig. Ze bouwt aan haar nieuwe lifestylemerk: Cabau. Op die manier wil ze vrouwen helpen om net als zij in de bloei van hun leven te komen. Met Yolanthes inspirerende quotes, fitnessinstructies en voedingstips kunnen vrouwen aan hun zelfvertrouwen en aan hun lijf en leven werken. Ze wil een rolmodel zijn. En ook een klein zakcentje verdienen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.