Britte Lagcher bedriegt vriend op heftige Expeditie Robinson foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Actrice Britte Lagcher kun je blijkbaar niet op haar mooie blauwe ogen geloven. Ze was zelfs in staat om een goede vriend keihard te bedriegen bij Expeditie Robinson.

Britte Lagcher was aan het begin van het programma nog niet zo bekend onder de kijkers van Expeditie Robinson, maar daar komt langzamerhand verandering in. De actrice heeft het ver geschopt en zit bij de laatste tien deelnemers van het 21e seizoen van Expeditie Robinson. De Expeditie was vanaf augustus op tv te zien en begon met 26 deelnemers. Inmiddels zijn er meerdere bekende Nederlanders afgevallen door medische redenen, stommiteit of gewoon pech. De sterkste spelers, waaronder Britte Lagcher, zijn na meer dan 20 dagen nog op het Kroatische eiland aan het verhongeren. Het programma wordt met de aflevering spannender en er worden steeds meer bondjes gesloten tussen de kandidaten. Zoals de kijkers weten moeten de BN’ers soms zonder genade spelen om ver te komen in het survivalprogramma, maar Britte nam dat net iets te serieus. In de 24e aflevering van het programma ging de actrice zelfs genadeloos te werk, en dat had nare gevolgen voor haar goede vriend René…

Britte Lagcher maakt onverwachtse keuze in Expeditie Robinson

Hoe vaak moet het nog gezegd worden? Die acteurs en actrices in Expeditie Robinson zijn niet te vertrouwen! De acteurs en actrices in het programma beschikken sowieso al over een paar vaardigheden die veel voordelen voor hen bieden. Ze weten stuk voor stuk hoe ze een masker moeten voorhouden en kunnen goed liegen. Dat zijn precies de dingen in Expeditie Robinson die ervoor zorgen dat deelnemers dichter bij de winst komen. Hoewel Britte nog niet een hele bekende actrice onder de kijkers was, heeft ze zeker bewezen dat ze talent heeft. Wat niemand in de Expeditie wist is dat Britte bevriend is met een andere deelnemer, namelijk cabaretier René van Meurs. De twee hadden wilde plannen om samen de finale te halen, maar Britte dacht daar blijkbaar toch anders over. Zonder dat René ook maar iets wist werd hij er uit gestemd. De cabaretier was zelf ook geniepig bezig en reageerde “Jan van Halst zou zeggen: geniale meesterzet. Koekje van eigen deeg” toen hij te horen kreeg dat hij de meeste stemmen had. Zou Britte dit seizoen ook nog een koekje van eigen deeg krijgen?

Lees ook: Boerin Annemiek Koekoek maakt onverwachte comeback als model tijdens Expeditie Robinson

Britte Lagcher is blijkbaar geen meisje van plezier…

Lagcher werd voornamelijk bekend als actrice in een bekende serie. Ze speelde het personage van Xanna Vermeulen, die ook niet helemaal te vertrouwen is. Zou dat toeval zijn? Xanna de zus van Nadine, de hoofdpersoon, en heeft ze een geheim. Xanna heeft namelijk iets gedaan met de man van Nadine. De actrice zal vast wel het een en ander geleerd hebben van haar personage in Meisje van plezier. Hoewel de serie op Videoland populair was, kwam er na het derde seizoen een einde aan. Britte speelde in alle afleveringen van de serie, maar werd in Expeditie Robinson alsnog niet herkend door de meeste kijkers. Door haar frappante actie heeft ze wel degelijk indruk gemaakt op de kijkers van het programma. Gelukkig deelde de actrice na de aflevering via een foto Instagram dat ze nog bevriend is met René van Meurs.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!