Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Britt Dekker verwent haar volgers met deze foto’s. Dit doet ze terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Presentatrice Britt Dekker heeft haar volgers erg verbaasd, maar vooral ook verwend. De knappe presentatrice en dressuurruiter heeft twee foto’s gedeeld op haar Instagrampagina. Ze heeft deze foto’s gemaakt nadat ze naar eigen zeggen maar liefst drie ritjes achter de rug heeft met een enorm beest! Britt is tijdens deze ritjes waarschijnlijk op en neer gestuiterd en zal wel last hebben van haar achterzijde. Ze heeft namelijk drie ritjes op haar paard gereden. Daarna deelt ze dus twee geweldige foto’s, waarin ze verschillende kleuren topjes aan heeft. Britt laat dus vrijwel alles van zichzelf zien en haar mannelijke volgers genieten hier wel van. Ze zegt dat ze er zo goed uitziet, omdat ze wel vaker ritjes maakt op haar paarden. Ook zegt ze dat ze veel friet eet, maar daar is niks van te zien op de prachtige foto’s. Bekijk de foto’s hier. 

Britt Dekker foto\

Britt Dekker laat mannen genieten na ritje

Nadat Britt dus een paar ritjes achter de rug heeft laat ze vooral haar mannelijke volgers genieten van haar vormen. Zo vraagt Britt Dekker welke kleur topje haar volgers het mooiste vinden. Hier reageert een mannelijke volger van Britt het volgende op: ”Roze, of uit.” Hij zal vast niet de enige zijn die Britt liever zonder ziet. Verder laten de mannen weten dat zij ook wel een ritje zouden willen hebben met Britt.

Meer zien van Britt Dekker doe je op haar Instagram

Wil jij nou nog meer van dit soort foto’s zien van Britt Dekker? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! Naast dat Britt regelmatig van dit soort pareltjes plaatst, verwent ze haar volgers ook nog met andere beelden. Ze laat regelmatig wat zien van haar paarden en haar trainingen en wedstrijden. Ook geeft ze je zo nu en dan nog eens een kijkje in haar privéleven. Het is dus zeker de moeite waard om even snel een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...