Bridget Maasland ruziet met volgers om foto van lichaam: ‘zijn ze te groot of te klein?’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland kan zichzelf maar niet met rust laten op Instagram. Zowel haar voor- als achterkant worden regelmatig in de etalage gezet. Zodra haar volgers kritiek hebben, bijt ze van zich af…

Bridget Maasland helpt haar fans graag door de dag heen door allerlei foto’s van zichzelf online te gooien. Van alle hoeken, via spiegels en in allerlei uitvoeringen is Bridget zowel van de voorkant als van de achterkant te bewonderen. Dit keer krijgt ze echter wat kritiek uit een onverwachte hoek. Spoiler: het gaat om haar ‘spoiler’.

Bridget Maasland vuurt terug na kritiek

Bridget Maasland (47) deelde een tweetal foto’s via Instagram en na het lezen van reacties en feedback over haar bumper kon ze het niet laten om haar eigen verontwaardiging te uiten. Ze zag allemaal verschillende reacties naar aanleiding van twee foto’s die ze heeft gedeeld en was het niet met alle feedback eens. Sterker nog, de presentatrice snapt er naar eigen zeggen niets meer van. De blondine wou dan ook dat iedereen lette op de ‘look’, niet op de daadwerkelijke bumper. Het ging meer om haar outfit! Haar volgers op Instagram raakten echter niet uitgepraat over de grootte, of eigenlijk het ontbreken van een bepaald lichaamsdeel…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Half Nederland bemoeit zich met Bridget

Hierna kwam er nog een groep langs die wat te zeggen had over de foto’s van de schokdempers van Bridget. Te midden van groot wereldnieuws claimen Bridget en haar grote, dan wel kleine schokbreker de spotlights. Dat gaat Bridget zelf ook iets te ver. Logisch dus dat ze met een statement kwam om de hele situatie in slaap te sussen. Ze wil dat iedereen weet dat ze niet lang wakker ligt van alle reacties, en dat ze niet wil stoppen met het posten van foto’s.

Foto onschuldig, Bridget niet

De blondine kan het belang van de foto’s en het verschil niet ontdekken of begrijpen. Dat haar fans over een foto wel te spreken zijn, en de andere juist niet? ‘lekker belangrijk’, aldus Bridget. Dit is natuurlijk ook een van de beste manieren om met kritiek om te gaan. Deze achterbumper kan ze ook niet even omruilen natuurlijk, zoals dat bij een auto wel kan. Dan maar trainen misschien? Of een andere hoek aanhouden als je ‘m vastlegt op de gevoelige plaat? Het kan allemaal, maar voor nu lijkt Bridget te kiezen voor de gemakkelijkste route. Zolang ze zelf maar lekker in haar vel zit, zal het vast allemaal wel goedkomen. Zelfs haar fans krijgen haar niet ‘klein’. Want ze lijkt gewoon vrolijk voor te gaan met grote en kleine foto’s posten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.