Bridget Maasland riskeert straf op Instagram met video vanuit bad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Bridget Maasland heeft wel weer iets bijzonders klaargezet voor haar fans. De mooie blondine heeft namelijk een video voor hen gemaakt in bad. 

De mooie blondine Bridget Maasland heeft haar fans wel weer flink verbaast toen ze een aantal video’s online zette, waarin ze bezig was met producten voor je haren te promoten. Maar dat deed ze natuurlijk vanuit bad. En daardoor kregen de volgers van Bridget opeens veel meer van de presentatrice te zien dan misschien in eerste instantie de bedoeling was. De leuke dame gaf zich echt helemaal aan haar volgers en dat zie je wel in de mooie beelden. De blondine liet zich vanaf meerdere kanten zien, zodat haar volgers een goed beeld konden krijgen van hoe Bridget er zonder kleren uit ziet.

Bridget Maasland is elke schaamte voorbij

De mooie blondine maakt zich niet zo heel erg druk meer om wat andere mensen nou precies van haar vinden. Die tijd heeft ze wel gehad. De video’s uit bad zijn dus voor haar helemaal niet zo’n grote drempel om te maken. Dat is op zich wel fijn, want deze content is absoluut waar haar fans van smullen. Die worden helemaal blij van de mooie video’s van de blondine. Bridget weet dat ook wel en daarom vindt ze het stiekem ook wel weer leuk om te maken. Ze weet dat er genoeg mensen zijn die dit soort video’s echt wel heel erg leuk vinden om te zien. Haar video’s gaan dan ook als een lopend vuurtje, iedereen wil ze zien.

Bridget Maasland heeft nog steeds geweldige vormen

De mooie blondine wordt misschien een dagje ouder, maar daarom niet minder mooi. Dat zie je wel aan haar looks in de video’s die ze deelt. De prachtige blondine heeft het laatste jaar flink aan zichzelf gewerkt en ook dat zie je aan alles af. Haar fantastische vormen komen op beeld ook heel erg goed over. Bridget heeft flink aan zichzelf gewerkt. Ze heeft een partij spieren gekweekt en heeft zichzelf helemaal in vorm gesport. En dat merk je aan alles. Niet alleen ziet Bridget er beter uit, maar ze zit ook veel fijner in haar vel.

Bridget Maasland had haar Valentijn al snel gevonden

Het was afgelopen week voor Bridget Maasland niet heel moeilijk om haar Valentijn te vinden. Ze is namelijk nog steeds helemaal weg van Katja Schuurman. De twee dames hebben meerdere programma’s samen gedaan en zijn na al die jaren nog steeds ontzettend goed bevriend met elkaar. De mooi blondine en de dame met de mooie krullen vullen elkaar na al die jaren nog steeds erg goed aan. En natuurlijk moet er dan op Valentijnsdag even een foto gedeeld worden. Ze staan lekker knus bij elkaar en je kan op de foto duidelijk zien dat ze nog steeds heel erg veel om elkaar geven. Bridget en Katja zijn wat dat betreft ook vriendinnen voor het leven. De twee dames kunnen voor de rest van hun leven op elkaar rekenen. Zo’n vriendschap is natuurlijk stiekem meer waard dan wat voor relatie dan ook.

Meer zien van Bridget Maasland kan op Instagram

Als je geen genoeg kan krijgen van Bridget Maasland, dan moet je wel even naar Instagram gaan. Daar heeft ze al haar mooiste kiekjes geplaatst.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!