Bridget Maasland op foto gezet tijdens omkleden in zwembad

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland heeft weer eens een ontzettend spannende foto gedeeld met haar volgers. Maar deze keer was het een verzoekje.

Bridget is heerlijk met haar zoon in Denemarken op vakantie. Even weg van alle hectiek rondom het Nederlandse showbizz leven. Samen met haar zoontje besluit ze om een groot zwembad op te zoeken. Daar komt ze alleen een stel Nederlanders tegen. En die herkennen Bridget natuurlijk meteen. Tijdens het omkleden wordt Bridget gevraagd om even een leuke foto met haar volgers te nemen. En Bridget is zeker niet de moeilijkste, dus dat doet ze maar al te graag. Tenminste, nadat ze zich heeft omgekleed natuurlijk.

Lees ook: Foto: Bridget Maasland maakt diepe indruk met selfie

Bridget ziet er goed uit op prikkelend plaatje

De blonde presentatrice is misschien al wat ouder, maar ziet er daarom niet minder uit. Dat bewijst ze maar weer met deze mooie foto van zichzelf. Hoewel Bridget zich nog half aan het omkleden is, blijft de presentatrice vriendelijk en charmant. Het leverde een erg goede foto op die haar volgers nog jaren gelukkig gaat maken. Die gaan het namelijk nog jaren hebben over het moment dat ze Bridget Maasland tegen kwamen in het pashokje in een Deens zwemparadijs. Bridget kan zelf ook wel lachen om de situatie en deelt de foto ook maar. Het erg prikkelende plaatje zie je natuurlijk hier!
Bridget geniet van de rust in Denemarken

Bridget heeft Denemarken uitgekozen als vakantiebestemming, omdat het land best wel wat rust te bieden heeft. Zo kan je uren in de natuur wandelen en heerlijk verdwalen in de straatjes van Kopenhagen. Maar ook voor kinderen is er genoeg te doen, zoals vele zwemparadijzen en natuurlijk Legoland. Dus ook voor de zoon van Bridget valt er genoeg te beleven. En tijdens haar trip van huis, ziet Bridget er natuurlijk nog steeds beeldschoon uit. De presentatrice heeft ondertussen wel wat geleerd van haar stylistes die haar elke keer weer aankleden voor haar televisie optredens. En die kennis neemt ze mee op vakantie. Dat is maar goed ook, want zo zien alle foto’s van Bridget er buitengewoon goed uit.
Bridget is de absolute koningin van de ontspanning

Ze is nu misschien even weg naar Denemarken, maar voordat Bridget op vakantie ging wist ze zichzelf ook al heerlijk te laten ontspannen. De prachtige blondine is de ongekende koningin van de ontspanning. Thuis ligt ze het liefste in haar hangmat te genieten van de warme zon met een verkoelend drankje aan haar zijde. Zo komt de knappe presentatrice pas echt goed tot rust. Even een momentje voor haarzelf pakken en niet nadenken aan werk of andere bronnen van stress. En dat werkt eigenlijk heel erg goed voor Bridget. Misschien kunnen we allemaal wel iets leren van de presentatrice. En dan zowel op het gebied van ontspannen als op het gebied van jezelf aantrekkelijk presenteren. Want in beide is Bridget een kei!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn. 

Bram Krikke bevoelt andere man tijdens beschamende vertoning EK Voetbal (foto!)

Bram Krikke heeft genoeg van de beschamende vertoning op het EK Voetbal, dus gaat aan een andere man lopen voelen. Dit wil je niet missen!