Bridget Maasland nu zelf De Zwakste Schakel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het waren drie enorm productieve maanden, maar de vaderlandse showbizzpers kan zich na het eindigen van de relatie tussen André Hazes en Bridget Maasland richten op nieuwe lijdende voorwerpen. Hoe deze vork in de steel zit, moet nog blijken. Al kunnen we één ding wel stellen: het lijkt erop dat Bridget een keer zelf De Zwakste Schakel is.

Lees ook: Het leven van Bridget Maasland in 20 foto’s: alle hoogte én dieptepunten

Deze triangelklanken waren we natuurlijk niet gewend uit Huize Hazesland. Mocht je denk: wat de n**k heeft een triangel nou wat met deze break-up te maken? Een triangel is natuurlijk een muziekinstrument, al is het ook een prachtige ‘driehoeksverhouding’ om aan te geven dat het liefdeslied van André Hazes en Bridget Maasland altijd al een derde toon heeft gehad: de (schelle?) klanken van Monique Westenberg, de moeder van de André Junior2.

Lees ook: André Hazes en Monique Westenberg hebben ‘gewoon’ relatie

De Sterkste Schakel

Monqiue blijkt namelijk een ‘hele meneer‘ te zijn de afgelopen tijd. De Instaqueen leek onverstoorbaar door te gaan met het posten van mooi-weer-foto’s van zichzelf, haar omgeving en natuurlijk de kleine André. Zelfs als het buiten (lees: in d’n persoonlijke leefsfeer) regende, scheen de zon op Moniques Instagram pagina.

Met andere woorden: Monique leek de sterkste schakel te zijn, en niet alleen vóór de camera. Roddelblad Story liet weten dat ze achter de schermen ook de spreekwoordelijke broek aantrok. Waar het drukke schema van André eerder een van de belangrijkste redenen leek van de grote übermilf-inruilactie van Hazes Junior, lijken de optredens en feestjes daarna gebruikt te worden om de ‘papa-dagen’ van de zanger te beïnvloeden.

Lees ook: Marco Borsato & De 12 Affaires

Daarnaast claimt deze ‘vriend van André’ volgens Story dat Monique vooral de buitenwereld voor de gek hield met haar ‘mooi-weer-ook-al-regent-het’ presentaties op het internet. Eerder gaf Monique al aan dat ze wilde vechten voor ‘haar gezin en dat weet André ook’. Of dat ook een van de redenen is van de breuk tussen André en Bridget, is niet bekend.

(Lees verder onder foto)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ̈ (@moniquenoell) op

De Zwakste Schakel

Mocht Monique alsnog ‘wraak’ hebben genomen op de inruilactie van André, dan neemt dat een extra benarde situatie met zich mee voor Bridget Maasland. Het lijkt er bijna op dat de presentatrice een koekje van eigen deeg krijgt van de ex van haar ex.

Lees ook: Bridget Maasland & The New Kids On The Block

Of Monique nu een vinger in deze break-up-pap heeft gehad of niet: Bridget lijkt sowieso te eindigen als De Zwakste Schakel. We hoeven ons daarom waarschijnlijk weinig zorgen te maken over het welzijn van de 45-jarige tv-persoonlijkheid. Bridget presenteert voor het tweede seizoen het gelijknamige programma en kan dus uit eerste hand vertellen hoe je om moet gaan met deze status en de mogelijke hulplijnen die er ingeschakeld kunnen worden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.