Bridget Maasland likt aan mes op vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland vindt een oude foto, waarvan ze dacht dat deze voor altijd verloren was gegaan. En die deelt ze nu met haar volgers. 

Ken je dat? die momenten dat je iets vindt, maar geen idee meer hebt hoe je daaraan gekomen bent? Dat had Bridget Maasland een klein beetje toen ze onderstaande foto tegenkwam. Het plaatje uit de oude doos is zeer gevaarlijk en niet te vergeten enorm verleidelijk, maar hoe Bridget er aan komt weet ze zelf ook niet meer. Ze kan zich de foto en de fotoshoot waar deze bij hoort, niet meer herinneren. Nu is de opdracht aan de foto te zien ook al een tijdje geleden, maar alsnog is het bijzonder. Je zou verwachten dat Bridget zich zo’n gevaarlijk moment wel kan herinneren. Maar niks blijkt minder waar.

Lees ook: Piepjonge Bridget Maasland knalt bijna uit galajurk in zeldzame video

Bridget Maasland likt aan mes op spannende foto

Dat Bridget graag op de foto staat was wel bekend. Als voormalig model heeft ze nogal een grote voorliefde in voor de camera staan. De knappe blondine heeft zich tot nu toe voor veel verschillende foto-opdrachten laten paaien en heeft de meest uiteenlopende dingen gedaan. Gelukkig duikt er zo nu en dan weer eens een foto op uit de oude doos. Voor haar volgers is dat altijd fijn. Die smullen daarvan.

Je vergeet bijna hoe knap Bridget Maasland vroeger was

Aangezien Bridget nog steeds vol in het middelpunt van de belangstelling staat en regelmatig op televisie verschijnt en foto’s plaatst, zou je bijna vergeten hoe ze er als jonge vrouw uitzag. Toen was Bridget namelijk ook al enorm knap. Met de jaren is haar schoonheid eigenlijk alleen maar meer geworden. Op de foto die Bridget deelt, likt ze aan een mes terwijl ze met haar fel blauwe ogen omhoog staart. De mooie foto is daardoor ook een beetje vreemd, misschien zelfs wel een beetje eng. Het doet sterk denken aan een oude filmposter van een of andere horrorfilm. Nu maar hopen dat Bridget niet doorslaat, zoals de figuren in die films. Vooralsnog lijkt Bridget dat niet te gaan doen. Ze is sinds deze foto juist meer en meer burgerlijk geworden.
Van jong talent naar serieuze presentatrice

Waar Bridget vroeger vooral gevraagd werd om haar knappe looks en prachtige figuur, weet heel Nederland inmiddels ook wel dat ze daadwerkelijk wat kan. Bridget is een echt presentatiewonder. Als je haar in je programma zet, dan is het eigenlijk gelijk al een stuk interessanter om te volgen. Er is dus wel degelijk een hoop veranderd sinds de foto met het mes is gemaakt. Maar vergis je niet, want Bridget kan nog steeds net zo verleidelijk doen als destijds. Ze gedraagt zich alleen iets vaker wat meer volwassen. Een houding die ook wel bij Bridget past; Een getalenteerde en serieuze presentatrice, maar wel een met een ongelooflijk knap figuur en enorme aantrekkingskracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...