Bridget Maasland likt aan mes op vergeten foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland vindt een oude foto, waarvan ze dacht dat deze voor altijd verloren was gegaan. En die deelt ze nu met haar volgers. 

Ken je dat? die momenten dat je iets vindt, maar geen idee meer hebt hoe je daaraan gekomen bent? Dat had Bridget Maasland een klein beetje toen ze onderstaande foto tegenkwam. Het plaatje uit de oude doos is zeer gevaarlijk en niet te vergeten enorm verleidelijk, maar hoe Bridget er aan komt weet ze zelf ook niet meer. Ze kan zich de foto en de fotoshoot waar deze bij hoort, niet meer herinneren. Nu is de opdracht aan de foto te zien ook al een tijdje geleden, maar alsnog is het bijzonder. Je zou verwachten dat Bridget zich zo’n gevaarlijk moment wel kan herinneren. Maar niks blijkt minder waar.

Lees ook: Piepjonge Bridget Maasland knalt bijna uit galajurk in zeldzame video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland likt aan mes op spannende foto

Dat Bridget graag op de foto staat was wel bekend. Als voormalig model heeft ze nogal een grote voorliefde in voor de camera staan. De knappe blondine heeft zich tot nu toe voor veel verschillende foto-opdrachten laten paaien en heeft de meest uiteenlopende dingen gedaan. Gelukkig duikt er zo nu en dan weer eens een foto op uit de oude doos. Voor haar volgers is dat altijd fijn. Die smullen daarvan.

Je vergeet bijna hoe knap Bridget Maasland vroeger was

Aangezien Bridget nog steeds vol in het middelpunt van de belangstelling staat en regelmatig op televisie verschijnt en foto’s plaatst, zou je bijna vergeten hoe ze er als jonge vrouw uitzag. Toen was Bridget namelijk ook al enorm knap. Met de jaren is haar schoonheid eigenlijk alleen maar meer geworden. Op de foto die Bridget deelt, likt ze aan een mes terwijl ze met haar fel blauwe ogen omhoog staart. De mooie foto is daardoor ook een beetje vreemd, misschien zelfs wel een beetje eng. Het doet sterk denken aan een oude filmposter van een of andere horrorfilm. Nu maar hopen dat Bridget niet doorslaat, zoals de figuren in die films. Vooralsnog lijkt Bridget dat niet te gaan doen. Ze is sinds deze foto juist meer en meer burgerlijk geworden.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bridget (@bridgetmaasland)

Van jong talent naar serieuze presentatrice

Waar Bridget vroeger vooral gevraagd werd om haar knappe looks en prachtige figuur, weet heel Nederland inmiddels ook wel dat ze daadwerkelijk wat kan. Bridget is een echt presentatiewonder. Als je haar in je programma zet, dan is het eigenlijk gelijk al een stuk interessanter om te volgen. Er is dus wel degelijk een hoop veranderd sinds de foto met het mes is gemaakt. Maar vergis je niet, want Bridget kan nog steeds net zo verleidelijk doen als destijds. Ze gedraagt zich alleen iets vaker wat meer volwassen. Een houding die ook wel bij Bridget past; Een getalenteerde en serieuze presentatrice, maar wel een met een ongelooflijk knap figuur en enorme aantrekkingskracht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zorgt tafeldame Angela de Jong wéér voor ondergang Vandaag Inside?

Angela de Jong schuift weer aan bij Vandaag Inside! Gaat het deze keer wel goed, of gaat de show hierna weer van de buis?

Foto: Hélène Hendriks werkt zich in het zweet met bekende vriendin

Hélène Hendriks heeft altijd gezegd dat ze een wild avontuurtje met deze blondine nóóit af zou slaan. Krijgt ze daar spijt van?

Privé foto van Boerin Janine in badkleding duikt op na BZV

Boerin Janine lijkt lekker te genieten met haar vriendinnen op vakantie! Met z'n allen poseren ze in badkleding..