Foto: Bridget Maasland kleedt zich als 14-jarig meisje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridgets ‘nieuwe stijl’ matcht niet echt met haar leeftijd of imago als volwassen verstandige vrouw. Haar nieuwe kledingstukken lijken een stuk minder luxe dan we gewend zijn. Maar er is iets dat nog meer opvalt.

Bridget lijkt door de kleding niet meer te geven om haar uiterlijke vertoning. Natuurlijk is ze, zoals altijd wel bezig met iets aan doen. Maar wat dat specifieke iets is? Dat maakt niet meer uit voor de voorheen modieuze en hippe Bridget. Ze lijkt die tijden achter haar te hebben gelaten. In plaats van dure jurken kiest ze  laatste tijd om door het leven te gaan in een wijde tuinbroek bijvoorbeeld. Ook met de rest van haar garderobe lijkt ze de tijden te zijn vergeten. En haar telefoonhoesje oogt zelfs kinderachtig. Bridget voelt zich duidelijk geen 47!

Blondine aan het tuinieren?

Gaat ze dan toch een nieuwe stap maken in haar carrière? Het liegt er niet om, de stap die ze wil zetten lijkt richting het tuinwerk te gaan. Je bent natuurlijk nooit te oud om te leren en de kleding lijkt ze al in de kast te hebben liggen. Deze kleding lijkt allerlei verschillende signalen af te geven en wij weten ook niet meer wat Bridget wilt zeggen. Zou het te maken hebben met haar roeping als dierenactiviste en wil ze gewoon een nog natuurlijker bestaan leiden? De accessoires geven misschien een duidelijker signaal.

bridget maasland oude kleding

Bridget verhult echte leeftijd

Bridget is inmiddels 47 jaar en heeft van alles in haar leven al een keer meegemaakt. Een goede carrière heeft ze inmiddels ook weten op te bouwen. Nu lijkt ze wel even helemaal klaar te zijn met getallen en leeftijden die oplopen in de enkel tientallen. Graag wordt ze herinnerd aan andere tijden. Zoals haar jonge jaren bij TMF of de BNN. En als niemand haar doet terugdenken aan die tijden? Dan gaat Bridget zelf op zoek naar manieren om zichzelf jonger te voelen. Net als vele moeders doen in haar programma Hotter than my daughter op RTL. Wat zij kunnen, dat kan Bridget namelijk ook. Zij gebruikt gewoon kettingen en een vest dat thuishoort in de jaren 90.

Accessoires maken de foto en Bridget als nieuw

Haar jeugdige voorkomen wordt hiernaast nog meer veroorzaakt door haar telefoonhoesje, ook vertoont op de foto. Want ja, een van de belangrijkste elementen aan je outfit is natuurlijk de bijkomende accessoires. Dit maakt alles compleet en laten de eigenaar van de outfit zichzelf blijkbaar ook jonger voelen. Althans, dat zou het moeten doen. Wij zijn er niet helemaal zeker van of de tuinbroek en het hemd gecompenseerd kunnen worden door de jonge uitstraling van de hoes. Maar wij zijn ook geen modekenners, Bridget daarentegen wel. De oubollige en Oud Hollandse kleding wordt uiteraard wel gecompenseerd door door de jonge looks van Bridget zelf natuurlijk. Want ondanks haar leeftijd ziet ze er nog altijd jong en fris uit.

Bridget laat volgers verlaten achter

Uiteindelijk wordt dus niet helemaal duidelijk wat Bridget gaat doen. Maar uiteindelijk maakt dat natuurlijk ook weinig uit. Wij zien haar gewoon graag. In welke outfit dan ook. Haar volgers op Instagram blijven misschien een stukje meer met twijfels achter. Maar die kunnen gemakkelijk wachten op een nieuwe “eigentijdse” outfit. Ze post vaak selfies in de spiegel. Dus het is enkel even afwachten. Of je kan haar zien in normale kledij bij RTL Boulevard voor meer duidelijkheid en een hippe Bridget als je niet kan wachten.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!