BREAKING: Emma Heesters zet vriend Wesley op straat om deze walgelijke reden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het ondenkbare is gebeurt. Emma Heesters is toch weer single geworden! Ze heeft haar (inmiddels ex)vriend Wesley Hoedt de deur gewezen. 

Emma Heesters heeft het helemaal gehad met Wesley Hoedt

Het is dan toch echt klaar deze keer. Na maanden van bedrog en hem de hand boven het hoofd houden is Emma Heesters nu eindelijk af van Wesley Hoedt. Dat is natuurlijk niet zulk goed nieuws voor Emma, die de hele ervaring omschrijft als haar hart dat breekt. Maar voor de volgers en fans en vooral de single mannen van Nederland is dit natuurlijk ongelooflijk goed nieuws. Die kunnen weer vol aan de bak. Want nu Emma Heesters weer single is, geeft dat eindelijk een mooie reden om aan jezelf te werken. Want wat als je de verleidelijke blondine ergens tegenkomt? Dan moet je toch jezelf op je allerbest presenteren voor Nederlands nieuwste knappe single vrouw. Waarom Emma Wesley dumpte lees je allemaal hieronder. Het is nogal een achtbaan van emoties.

Lees ook: Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters op schandalige manier
Het zal niemand ontgaan zijn hoe Emma Heesters behandeld is

Als je een beetje de knappe blondine en haar leventje volgt, dan zal het je zeker niet ontgaan zijn dat Wesley niet altijd de meest lieve jongen in het leven van de zangeres was. Hij was niet heel erg trouw en at veelal buiten de deur. Daar werd altijd een beetje geheimzinnig over gedaan, totdat er verschillende verhalen naar buiten kwamen over Wesley. Mensen bleven Emma maar waarschuwen hoe dit zou aflopen, maar nooit wilde de knappe zangeres geloven dat haar vriendje haar nog een keer zou bedriegen. Maar de verhalen en roddels stapelden zich in razend tempo op. Waarschijnlijk is dat dan ook de genadeklap geweest voor de blondine. Ze heeft het echt wel met Wesley geprobeerd, maar op een gegeven moment dan is het gewoon op. Emma dumpt Wesley Hoedt op internationale vrouwendag en dat is wel de meest stoere move die de verleidelijke zangeres had kunnen maken.

Lees ook: Foto: Wesley Hoedt bedriegt Emma Heesters wéér met vieze appjes

Emma Heesters gaf Wesley Hoedt de laatste waarschuwing

Zo te zien had Emma Heesters aan haar ex-vriend Wesley Hoedt na zijn vorige misstap al een laatste waarschuwing gegeven. Het moeilijkste is dan natuurlijk om je daar vervolgens aan te houden. Maar dat lijkt bij deze wel te zijn gelukt. Emma Heesters bevestigd met haar eerdere foto op Instagram in de beschrijving dat zij en Wesley definitief uit elkaar zijn. En daarmee is een belangrijk boek in het leven van de jonge zangeres toch echt wel afgesloten. Want heeft ze geleerd? Toch hopelijk wel dat waar rook is ook vuur is. Want iemand waar zoveel roddels over gaan en die al vaker de mist in is gegaan, daar kan je haast geen goede relatie mee hebben. Emma maakt zich op voor veel avonden alleen, zoals hieronder. Hopelijk weet Emma Heesters snel weer een leuk persoon te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat Jake Paul zweten met foto van opengeritst schaatspak

Jutta Leerdam laat iedereen zien wat ze precies aanheeft onder dat geel-zwarte schaatspak!

Wijdbeense Suzanne Schulting deelt uitnodigende foto op de bank

Suzanne Schulting heeft haar volgers getrakteerd op een nieuwe foto en die ziet er toch echt wel heel goed uit!

Ex-model Tanja Kok laat je heerlijk wakker worden bij Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland heeft een nieuw gezicht: Tanja Kok! Met deze blondine wakker worden is bepaald geen straf!