Breaking Bad ster kan niet van eigen afblijven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Walter White

Wie de mega-populaire Netflix-serie Breaking Bad heeft gezien, kent hem zeker: Walter White. 

Lag jij tussen 2008 en 2013 onder een steen? Dan is hier even een kleine recap. Breaking Bad is een van de meest succesvolle Netflix-series óóit, met in de hoofdrol scheikundeleraar Walter White. Walter krijgt te horen dat hij aan longkanker lijdt, en besluit te gaan flappentappen door crystal  te produceren. Een ding is zeker, als Walter onze scheikundeleraar was, hadden we toch héél wat uurtjes minder gespijbeld.  

Walter, is that you? 

Dat onze favoriete scheikundeleraar veel fanatieke fans heeft rondlopen wisten we al wel. Tóch stonden we gisteren nogal raar te kijken toen we een bericht van de Illinois Police Department voorbij zagen komen. Niemand minder dan Walter himself leek namelijk gezocht te worden voor, je raadt het nooit, het bezit van crystal .  

Je begrijpt natuurlijk wel dat we behoorlijk teleurgesteld waren, toen we zagen dat het om een Walter ‘’look alike’’ ging. Wij dachten een buitenkansje te kunnen pakken en stonden namelijk al klaar om Walter een lesje ‘’don’t get high on your own supply” te geven.  

Real life Heisenberg 

De man in kwestie, genaamd Todd Barrick, is nu wel in één klap de meest bekende stouterik van Illinois. Pittig vervelend voor de beste man, aangezien hij nog gezocht wordt. Er rest ons dan ook niets anders dan deze Walter-fan succes te wensen met wegrennen voor iedereen die zijn signalement gezien heeft.  

Vóórdat geheel politiek correct Nederland over ons heen valt nog even dit. Wij hopen natuurlijk wel (zo politiek correct als we zijn) dat deze boef gepakt wordt voor deze immens gruwelijke daad. En nee, daarmee bedoelen we niet zijn campingsmoking of dat smerige baardje. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.