Brabantse Nienke toont kwetsbaarheid in finale The Voice of Holland

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs zagen we Nienke Fitters van The Voice of Holland eens van een andere kant. De normaal altijd zo vrolijke Brabantse blondine ging een serieus gesprek aan met haar coach Ali B. In het gesprek geeft Ali aan dat hij vermoedt dat Fitters andere mensen niet binnenlaat. “Ik weet niet waar ik me voor schaam, ik wil niet ook zo’n jankerd zijn en ik ben ook helemaal geen jankerd”, zegt de zichtbaar geëmotioneerde zangeres. Met alle emoties die Nienke op dat moment voelde, vroeg haar coach om het liedje ‘Just the way you are’ te zingen. Het leverde haar een plek in de finale van The Voice op!

lees ook: Anouk wordt compleet gek in The Voice

Nienke brengt Brabantse gezelligheid

Nienke Fitters is een echte Brabantse, ze is niet vies van een feestje in de kroeg en gezelligheid staat dan ook op één. Ze zou zichzelf omschrijven als sociaal, behulpzaam en grappig. Een echte gangmaker, aldus Nienke in een The Voice interview. Haar coach Ali B wil een andere kant van de zangeres laten zien, de keuze voor het nummer ‘Just the way you are’ is snel gemaakt. Hiermee laat de blondine zien dat ze de gevoelige snaar van de kijkers kan raken. In de finale moet Nienke het opnemen tegen Jasper, Dani en Sem. Uiteindelijk blijven er in de finale twee over die voor de winst strijden. “Ik hoop dat Sem en ik het samen mogen uitvechten. Dan zou de finale een Brabants pareltje zijn.” In haar vrije tijd is ze naast het bijkomen van jetlags, het liefst aan het borrelen met vrienden en tijd spenderen met haar familie. Bekijk hieronder het The Voice interview van Nienke:

Nienke Fitters zingt en vliegt

Nienke haar leven stond vanaf het begin al in het teken van zingen. Toen Fitters 6 jaar was stond ze al in een kindermusical. Dit beviel haar uitermate goed en besloot dat ze hiermee verder wilde gaan. Toch koos ze ervoor om als stewardess de wereld over te vliegen. Vanwege haar deelname bij The Voice of Holland heeft ze al een paar weken geen vliegtuig meer gezien.

Lees ook: Channah showt niet eerder vertoonde beelden The Voice

The Voice of Holland-achtbaan

Tijdens haar baan als stewardess geeft zij namens de vliegmaatschappij een optreden in het welbekende KLM-mantelpakje bij Op1. Dit is om haar collega’s een hart onder de riem te steken. Hierna begon het zingen toch weer te kriebelen. Daarna heeft ze de stoute schoenen aangetrokken en zich aangemeld voor The Voice! Fitters heeft alle rondes overleefd en staat als enige vrouw in de finale. De laatste paar weken heeft ze het blauwe KLM jasje niet meer aangehad. “Ik heb het echt veel te druk gehad met The Voice.” Van kapper, naar zangles, naar repetities met de band en camera-repetities. Zelf zegt Nienke totaal niet zenuwachtig te zijn. Ze noemt zichzelf nuchter, misschien iets té nuchter. Wel wilt ze natuurlijk heel graag winnen. Dat zou de kers op de taart zijn.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!