Channah van The Voice toont niet eerder vertoonde beelden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Channah Hewitt is niet alleen goed met de microfoon, maar ook met een camera in de hand! De 26-jarige krullenbol legt wekelijks haar avontuurtjes achter de schermen bij The Voice of Holland vast in een persoonlijke vlog. In haar nieuwste video neemt Channah je mee naar waar de TVOH-camera’s niet mogen komen! Zo worden volgers van haar Youtubekanaal zelfs meegenomen naar de kleedkamers!

Workout met Channah

Afgelopen liveshow was te zien hoe Channah bij haar coach Waylon ging koken, ze maakte een recept dat ze van haar broer geleerd heeft. Toen totaal onverwachts haar broer ook echt langskwam om mee te eten was Channah in shock! In de vlog zien we hoe ze samen met haar broer haar bezoekje aan Waylon bespreekt en een heuse sportsessie om haar lichaam in vorm te houden.

Lees ook Powervrouw Channah in de liveshows van The Voice of Holland

De voorbereidingen voor de liveshows

In de vlog zien we dat alles tot in de puntjes wordt voorbereid. Er zijn meerdere zang coach sessies met de andere kandidaten te zien. Ook de opvallende krullen van Channah die ze voor de live shows heeft gestijld waren te zien in de vlog. De zenuwen gieren door haar lijf in de aanloop naar de liveshow. Wat Channah betreft kan het niet snel genoeg vrijdag zijn om te knallen! Vlak voor de liveshows beginnen kiest Channah toch weer voor haar oude vertrouwde look. De krullenbol is er helemaal klaar voor, ze is mooi opgemaakt en heeft een lekker outfitje aan. Showtime!

Emotionele Channah

Channah mocht samen met Nienke de liveshow openen met Rolf Sanchez. Voor haar solo optreden moest ze lang wachten, zij sloot namelijk de show af. Aan het einde van de vlog is Channah door het dolle heen, ze is door naar de halve finale van The Voice! Met tranen in haar ogen vertelt ze hoe blij ze is dat ze door is. “Zo blij, zo dankbaar, het moet nog even dalen” aldus Channah in haar eigen vlog over haar deelname aan The Voice. De vlogs van Channah kun je voornamelijk zaterdagochtend verwachten- de ochtend na de uitzending op tv. Op naar liveshow en bijbehorende vlog nummer 3!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Amy Vol van OG3NE geeft volgers een intiem kusje op foto

Amy Vol is het meest spontane en vrolijke zusje van meidengroep OG3NE. Ze blaast een lief kusje richting al haar volgers. 

Deze foto van Nikkie Plessen red jouw saaie zondag

Nikkie Plessen is alles behalve saai. Daarom is haar leuke foto het ultieme redmiddel tegen een saaie zondag!

Romy Monteiro valt op met foto in spannende blouse

Romy Monteiro is heel goed in het plaatsen van spannende en opvallende foto's. Haar nieuwste foto doet precies dat!