Boerin Annemiek Koekoek zet melkfabrieken in het zonnetje op intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boerin Annemiek Koekoek heeft eventjes haar melkfabrieken volledig in het zonnetje gezet met deze bijzonder intieme foto. 

Dat Annemiek Koekoek goede foto’s kon maken was inmiddels wel bekend. De prachtige boerin heeft na haar leven in Boer Zoekt Vrouw redelijk veel volgers erbij gekregen waar ze regelmatig leuke foto’s mee deelt. Ook heeft ze ooit in de boerinnen kalender gestaan. Maar nog nooit zag je haar zo enthousiast als op deze foto. Daarin staat ze met haar lieve vriend met de vlekken wel heel intiem op de foto. Maar zo te zien heeft boerin Annemiek het duidelijk naar haar zin.

Lees ook: Vrijgezelle Boerin Annemiek Koekoek onthult op deze foto haar Tinder-profiel

Annemiek wacht met smart op het voorjaar

Als er iets bekend is over Annemiek dan is het dat ze een enorm harde werker is. Dus kan ze niet wachten op het voorjaar, als de koeien van stal komen en Annemiek het weer wat drukker krijgt. De prachtige brunette wil het liefste de hele dag bezig zijn. Niet dat ze in de winter alleen maar stil zit, maar dan valt er toch wel wat minder te doen dan in de rest van het jaar. In de winter werkt Annemiek voornamelijk aan het achterstallig onderhoud en het verzorgen van haar liever vrienden in de stal. Ook is de winter het perfecte moment om proberen een nieuwe vriend te vinden om te helpen met alle koeien. Daar heeft Annemiek inmiddels Tinder voor ontdekt, maar het wil allemaal nog niet zo heel erg lukken. Het zou dus helemaal niet erg zijn als het voorjaar weer begint, zodat Annemiek niet de hele dag hoeft te denken aan haar relatiestatus. Dan heeft Annemiek het namelijk te druk met daadwerkelijk belangrijke boerinnentaken.

Het andere vriendje van Annemiek Koekoek

Behalve haar koeien heeft boerin Annemiek nog een vriendje dat ze verborgen houdt voor de buitenwereld. Toch kon ze het niet laten  om van haar lieve vriendje een kleine foto te delen. Samen met haar lieve puppy poseert ze even voor de foto. Dat haar hondje hele andere dingen wil doen is even niet belangrijk. Het lieve hondje wil namelijk lekker over het veld rennen en achter de koeien aan zitten. Maar eerst moet hij natuurlijk even met het baasje op de foto. Annemiek moet namelijk even pronken met haar leuke beestje en dat kan niet als hij niet op de foto staat.

Annemiek is de boerin met de mooiste foto van Nederland

Hoewel Nederland vele boerinnen telt, is Annemiek toch echt de boerin met de allermooiste foto van hen allemaal. Zij steekt duidelijk de meeste aandacht in haar foto’s en dat kan je eigenlijk aan alles zien. Boerin Annemiek steekt met vlag en wimpel boven de rest van de Nederlandse boerinnen uit als het gaat om het maken van de meest mooie foto’s. Eigenlijk zou de boerinnen kalender alleen uit Annemiek moeten bestaan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden.