Boerin Annemiek doet niet aan emo-tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie dacht dat Chazia Mourali van De Zwakste Schakel de meest meedogenloze tv-persoonlijkheid van de afgelopen decennia was, heeft nog niet genoeg van het huidige Boer Zoekt Vrouw-seizoen gezien. Boerin Annemiek steekt Chazia namelijk naar de kroon. Net nu het op haar boerderij eindelijk een beetje op emo-tv begint te lijken, stuurt ze de ‘onruststoker’ naar huis.

We weten niet precies waar Boerin Annemiek precies naar zoekt. Man? Stalknecht? Wat we wél zeker weten is dat ze aan diepgaande gesprekken geen behoefte heeft. Moeilijker dan ‘wat eten we vanavond?’ mag het niet worden. Geen wonder dat tv-kijkend Nederland in opstand kwam toen ze Steven, die dezelfde dag z’n verleden met een enge ziekte en de daaruit voortvloeiende onzekerheden volledig blootlegde, tot Zwakste Schakel werd benoemd.

Lees ook: Boerin Annemiek kan wel een konijnen-onesie gebruiken

Boerinnentranen

Boerinnenkalendermodel Annemiek staat voor ’n hele boel open, maar emo-tv is op haar erf niet toegestaan. In haar wereld zijn boerinnentranen gewoon ’n ander woord voor zweetdruppels. Geen wonder dat die andere twee, doodsbang voor een kille ’tot ziens!’, koetjes en kalfjespraat inmiddels tot een kunst verheven hebben. Hoeveel hout Yvon ook op de kachel probeert te gooien, het wordt maar niet warmer in huize Annemiek.

Schoonmaakster

Vorige week kon Boerin Annemiek iets opsteken van de jolige en losse Geert-Jan. Deze keer zou ze Boer Bastiaan eens onder de loep moeten nemen. Deze man weet namelijk wél precies wat hij wilt. Een kippenclash. Stiekem heeft hij z’n geld al op één van deze chicks gezet, maar hij vindt het nog veel te leuk om z’n eigen knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok te gooien.

Als hij het slim speelt houdt hij aan BZV niet alleen ’n vrouw, maar ook een knappe schoonmaakster over. Zolang deze kippen elkaar niet afgemaakt hebben vóór hij zijn keus gemaakt heeft natuurlijk.

Letten we op, Annemiek? We zien een schitterende cockfight in het verschiet. Op die manier hou je zonder emotionele gesprekken tóch de sterkste schakel over.

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten