Boerin Annemiek doet niet aan emo-tv

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie dacht dat Chazia Mourali van De Zwakste Schakel de meest meedogenloze tv-persoonlijkheid van de afgelopen decennia was, heeft nog niet genoeg van het huidige Boer Zoekt Vrouw-seizoen gezien. Boerin Annemiek steekt Chazia namelijk naar de kroon. Net nu het op haar boerderij eindelijk een beetje op emo-tv begint te lijken, stuurt ze de ‘onruststoker’ naar huis.

We weten niet precies waar Boerin Annemiek precies naar zoekt. Man? Stalknecht? Wat we wél zeker weten is dat ze aan diepgaande gesprekken geen behoefte heeft. Moeilijker dan ‘wat eten we vanavond?’ mag het niet worden. Geen wonder dat tv-kijkend Nederland in opstand kwam toen ze Steven, die dezelfde dag z’n verleden met een enge ziekte en de daaruit voortvloeiende onzekerheden volledig blootlegde, tot Zwakste Schakel werd benoemd.

Lees ook: Boerin Annemiek kan wel een konijnen-onesie gebruiken

Boerinnentranen

Boerinnenkalendermodel Annemiek staat voor ’n hele boel open, maar emo-tv is op haar erf niet toegestaan. In haar wereld zijn boerinnentranen gewoon ’n ander woord voor zweetdruppels. Geen wonder dat die andere twee, doodsbang voor een kille ’tot ziens!’, koetjes en kalfjespraat inmiddels tot een kunst verheven hebben. Hoeveel hout Yvon ook op de kachel probeert te gooien, het wordt maar niet warmer in huize Annemiek.

Schoonmaakster

Vorige week kon Boerin Annemiek iets opsteken van de jolige en losse Geert-Jan. Deze keer zou ze Boer Bastiaan eens onder de loep moeten nemen. Deze man weet namelijk wél precies wat hij wilt. Een kippenclash. Stiekem heeft hij z’n geld al op één van deze chicks gezet, maar hij vindt het nog veel te leuk om z’n eigen knuppel in het spreekwoordelijke hoenderhok te gooien.

Als hij het slim speelt houdt hij aan BZV niet alleen ’n vrouw, maar ook een knappe schoonmaakster over. Zolang deze kippen elkaar niet afgemaakt hebben vóór hij zijn keus gemaakt heeft natuurlijk.

Letten we op, Annemiek? We zien een schitterende cockfight in het verschiet. Op die manier hou je zonder emotionele gesprekken tóch de sterkste schakel over.

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten