‘Boer Bastiaan maakte met Milou goede keuze’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Bastiaan van Boer Zoekt Vrouw werd voor het blok gezet. Buiten blijven en het noorderlicht aanschouwen, of lekker binnen het bed in duiken met Milou? De Zeeuw koos voor Milou. Wij gaven jou diezelfde keuze. Jullie dachten, net als Boer Bastiaan, met je gereedschap en gingen ook voor Milou…

Op het eerste gezicht was dit niet het meest duivelse dilemma ooit. Welke gezonde man wijst een wilde nacht met de flirterige Milou af om in de vrieskou naar een paar groene kleurtjes in de lucht te gaan zitten kijken? 74% van jullie kozen voor Milou. Toch zijn er ook mannen die aan de toekomst denken. Als die Milou achteraf alleen maar voor de kijkcijfers blijkt meegedaan te hebben, had je naderhand misschien liever voor het noorderlicht gekozen. Deze groep verstandige kerels (26%) brachten liever de nacht door met het natuurverschijnsel.

Lees ook: Boerin Annemiek kan eindelijk lachen

Boer Bastiaan scoort als enige bij Boer Zoekt Vrouw

Het ging niet zo zeer om de directe keuze tussen het Noorderlicht en Milou. Elke gezonde man had op dat moment voor een nacht met de flirterige blondine gekozen. Zie in zo’n romantische blokhut dat tuingereedschap maar eens in de broek te houden! Sowieso had Boer Bastiaan iets te bewijzen. Terwijl alle andere boeren (en Boerin Annemiek) nauwelijks aan ‘handje vasthouden’ toekomen had Boer Bastiaan echt een kans. Hij werd omringd door mooie blonde dames die hem wilden. Als je dan zonder heupwiegend ‘souvenir’ van de Citytrip terugkomt, mag je jezelf toch wel achter de oren krabben.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina) op

Zijn Boer Bastiaan en Milou nog bij elkaar?

Of de keuze voor Milou, en niet het noorderlicht écht de juiste was, horen we later pas. Als Boer Bastiaan en Milou nu, maanden na de opnames, nog steeds bij elkaar zijn, zal hij erom kunnen lachen. ‘Ik had je bijna aan de kant gezet voor een natuurverschijnsel’.

[poll id=”24″]

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten