Boer Bastiaan heeft zijn kwartetje met Milou, Elise en Madeleen weer compleet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel er weinig échte liefde gevonden is in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, zijn er wél een heleboel hechte vriendschappen gesmeed. Boerin Annemiek deed al een heuse ‘Tour de Boer’ en ging langs alle boerderijen van de BZV-kandidaten. Nu zijn ook Elise en Madeleen bij hun voormalig concurrente Milou op visite geweest. Zo had Boer Bastiaan zijn kwartetje weer heel even compleet!

Van alle Boer Zoekt Vrouw-kandidaten was Boer Bastiaan zonder twijfel de grootste mazzelaar. Hij had een leuk stel vrouwen uitgekozen, die stuk voor stuk voor hem wilden ‘vechten’, ook met elkaar. Het leek af en toe ’n beetje op een kippenhok. Hij onttrok zich vaak aan deze soms venijnige strijd, maar genoot toch duidelijk van zijn tijdelijke kwartetje met Milou, Elise en Madeleen. Die laatste twee werden uiteindelijk naar huis gestuurd, maar kwamen onlangs weer even buurten. Nu de rolverdeling duidelijk is, heeft Milou geen moeite meer met delen.

Lees ook: Milou van BZV heeft losse heupen

Milou ziet vriendinnen weer op boerderij van Bastiaan

Hoewel Milou haar concurrenten Madeleen en Elise tijdens de logeerweek van Boer Zoekt Vrouw vakkundig de boerderij uit gewerkt had, zette ze afgelopen week de deuren weer open voor haar voormalige concurrenten. De drie zijn ondanks alles vrienden gebleven. Van Elise weten we dat ze kort na haar BZV-avontuur zelf de liefde gevonden heeft. Toch had juist Elise moeite om haar kleding aan te houden. Boer Bastiaan was niet eens in de buurt!

Geiten met Elise van Boer Zoekt Vrouw

Milou, die het in de ‘finale’ van BZV aflegde tegen Milou, voelde zich nog steeds kiplekker op Bastiaans boerderij: ze dook meteen de stallen in. Vooral de geiten waren dolblij haar weer te zien. Ze scheurden haar bijna de kleren van het lijf. Op onderstaande foto, afkomstig van haar Instagram, zie je hoe Elise het beestje in bedwang moet houden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.