Boer Bastiaan heeft zijn kwartetje met Milou, Elise en Madeleen weer compleet

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoewel er weinig échte liefde gevonden is in het afgelopen seizoen van Boer Zoekt Vrouw, zijn er wél een heleboel hechte vriendschappen gesmeed. Boerin Annemiek deed al een heuse ‘Tour de Boer’ en ging langs alle boerderijen van de BZV-kandidaten. Nu zijn ook Elise en Madeleen bij hun voormalig concurrente Milou op visite geweest. Zo had Boer Bastiaan zijn kwartetje weer heel even compleet!

Van alle Boer Zoekt Vrouw-kandidaten was Boer Bastiaan zonder twijfel de grootste mazzelaar. Hij had een leuk stel vrouwen uitgekozen, die stuk voor stuk voor hem wilden ‘vechten’, ook met elkaar. Het leek af en toe ’n beetje op een kippenhok. Hij onttrok zich vaak aan deze soms venijnige strijd, maar genoot toch duidelijk van zijn tijdelijke kwartetje met Milou, Elise en Madeleen. Die laatste twee werden uiteindelijk naar huis gestuurd, maar kwamen onlangs weer even buurten. Nu de rolverdeling duidelijk is, heeft Milou geen moeite meer met delen.

Lees ook: Milou van BZV heeft losse heupen

Milou ziet vriendinnen weer op boerderij van Bastiaan

Hoewel Milou haar concurrenten Madeleen en Elise tijdens de logeerweek van Boer Zoekt Vrouw vakkundig de boerderij uit gewerkt had, zette ze afgelopen week de deuren weer open voor haar voormalige concurrenten. De drie zijn ondanks alles vrienden gebleven. Van Elise weten we dat ze kort na haar BZV-avontuur zelf de liefde gevonden heeft. Toch had juist Elise moeite om haar kleding aan te houden. Boer Bastiaan was niet eens in de buurt!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Elise (@eliseepker) op

Geiten met Elise van Boer Zoekt Vrouw

Milou, die het in de ‘finale’ van BZV aflegde tegen Milou, voelde zich nog steeds kiplekker op Bastiaans boerderij: ze dook meteen de stallen in. Vooral de geiten waren dolblij haar weer te zien. Ze scheurden haar bijna de kleren van het lijf. Op onderstaande foto, afkomstig van haar Instagram, zie je hoe Elise het beestje in bedwang moet houden.

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Gerelateerde berichten