Bloedmooie Yolanthe Cabau toont prachtig uitzicht op deze privé foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Zo moet Yolanthe Cabau hebben gedacht toen ze deze video postte op Instagram. Ze straalt van hier tot Tokio en weer terug. Over welke video het gaat en waar Yolanthe tegenwoordig allemaal mee bezig is lees je terug in dit artikel.

Yolanthe zit nooit stil en dat zijn wij ook van haar gewend. Sinds de scheiding met Wesley is ze een ander mens geworden die nieuwe dingen probeert en stevig in haar schoenen staat. Zo is ze laatst nog gespot met een nieuwe vlam in haar leven en deelt ze regelmatig schattige foto’s en video’s van haar zoontje Xess Xava. Yolanthe lijkt het leven weer helemaal gevonden te hebben. Het lijkt hierbij zelfs dat ze er nog knapper op is geworden.

Yolanthe Cabau deelt prachtig uitzicht

En dan hebben we het niet alleen over haarzelf. Ze deelde via Instagram een prachtig uitzicht vanuit haar appartement in LA. In het begin van het filmpje zie je haar prachtige, brede lach die je al doet smelten. Vervolgens komt er een prachtig uitzicht in beeld met een zonsondergang om bij weg te zwijmelen. Omdat Yolanthe een aantal verdiepingen hoog woont, wordt het uitzicht op de stad en de zonsondergang nog vele malen mooier dan vanuit de begane grond. Aan het einde van het filmpje heeft Yolanthe haar camera helemaal ingezoomd, en zie je de zon net achter de eerste gebouwen wegvallen. Een prachtige video die het delen meer dan waard is. Het bevestigt dat Yolanthe lekker in haar vel zit.

Yolanthe deelt zwoele cowboy-look in haar story

Naast het adembenemende uitzicht in Los Angeles deelt Yolanthe ook nog een hele zwoele spiegelvideo waar ze te zien is met een cowboyhoed en een elegante outfit aan. Deze outfit lijkt ze aan te hebben gedaan om een stukje te gaan zwemmen of zonnen bij het strand of zwembad. De hoed maakt het helemaal af want de zon zal flink branden als ze naar buiten gaat. Wij adviseren Yolanthe dan ook om zich flink in te smeren, zodat ze niet verbrand. Daar zullen de Amerikanen trouwens wel weet van hebben.

Yolanthe reist zich de blubber

Al deze video’s en story’s zetten je toch aan het denken. Zou het niet onhandig zijn als je een appartement hebt in LA en in Nederland? Voor haar zoontje blijkt het allemaal niet lastig te zijn, ook al verwacht je misschien van wel. Er is daarnaast veel geschreven over dit onderwerp, vooral over het feit dat het misschien beter voor Xess Xava was geweest om gewoon in Nederland te blijven. Dit kan misschien wel waar zijn, maar het uitzicht en de natuur in Los Angeles moet toch ook een argument zijn in deze discussie. Want zo’n prachtige dame in zo’n prachtige stad met zo’n prachtige zonsondergang, wie wil dat nou niet. Xess Xava en Yolanthe’s vlam mogen in hun handen (en handjes) knijpen, want wij zouden ook wel heel graag even proeven hoe het is om met Yolanthe in Los Angeles te wonen en te leven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wil jij weten naar welke sauna Geraldine Kemper gaat?

De 33-jarige Geraldine Kemper vertelt vol lof over hoe graag ze naar de sauna gaat, en deelt open in welk resort je haar kan vinden! 

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los.