Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!

Realiteit is gekker dan fictie bij GTST

Er is iets enorm opmerkelijks gebeurd! Een acteur uit GTST is blijkbaar ontvoerd! En tijdens die ontvoering ging het er nogal ruig aan toe. Er werd lang gespeculeerd over wie onderstaand krantenbericht kon gaan. Maar Yvonne Coldeweijer weet het zeker: Het gaat om Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Bas Muijs. Die zou ontvoerd zijn en meerdere malen bij zijn keel zijn gegrepen en beschoten met een spijkerpistool. Dat is toch wel zeer bijzonder als dit allemaal waar blijkt te zijn. Wat er nu allemaal is gebeurd? Dat gaan we even haarfijn aan je uitleggen.

Lees ook: GTST-actrice Noa Jacobus maakt volgers wild met deze uitdagende foto

Was acteur Bas Muijs slachtoffer van kidnapping?

De populaire acteur uit Goede Tijden, Slechte Tijden is volgens bronnen van Yvonne Coldeweijer de man waar bovenstaand artikel over gaat. De acteur is nou niet bepaald prominent in het nieuws, dus het zou iedereem verbazen als daar nu een schandaal boven hing. Maar het zou zomaar kunnen. Het verhaal is dat er in Arnhem een man ontvoerd is, omdat de dader dacht dat hij zijn vriendin vroeger iets had aangedaan. Daarna beschoot hij het slachtoffer met een spijkerpistool en mishandelde hij hem nog verder. De mannen gaan nu volgens hun advocaten met elkaar in gesprek, zodat er geen traditionele rechtszaak hoeft plaats te vinden en het slachtoffer zo niet hoeft te spreken. Als Bas Muijs het slachtoffer hier is, dan wil hij wel graag uit de publiciteit gehouden worden. Maar waarom?

Lees ook: Hoe is het nu met voormalig GTST-actrice Lieke van Lexmond?

Bas Muijs is zelf door de dader naar het ziekenhuis gereden

Na het hele gebeuren, dat je hierboven kan lezen, is Bas door de dader zelf nog naar het ziekenhuis gereden. Bas Muijs was daar te bang om de politie te bellen, maar dat hebben de verpleegkundigen toen voor hem gedaan. De dader werd gearresteerd en nu komt de zaak eindelijk voor. Maar wat is er dan allemaal gebeurd dat dit zo nodig buiten de publiciteit moet worden gehouden? Natuurlijk is dit spectaculair, maar Yvonne Coldeweijer plaatst niet iets, zonder dat het echt enorm bijzonder en juicy is. Dus wat ontbreekt nog aan dit nu al bijzondere verhaal?

Mogelijk was het de leeftijd van het meisje

Er wordt nergens in het artikel genoemd hoe oud het meisje is waar het nu allemaal om draait. Zou Bas Muijs zich misdragen hebben tegenover een jonge vrouw en daarom zo in de penarie zijn gekomen? Is dat het smeuïge stukje wat nog ontbreekt aan dit aparte verhaal. Wat er ook is gebeurd, het is nu al vele malen spannender dan alles wat ze bij GTST in de schrijverskamer kunnen bedenken. Het echte leven blijkt zo toch maar weer vele malen gekker dan alles wat je op televisie ziet. Dit verhaal, met Bas Muijs vermoedelijk in de hoofdrol, is in ieder geval nog niet afgerond.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Nieuw seizoen Expeditie Robinson nú al beste ooit: Marijn Kuipers doet mee

Dit moet wel het beste seizoen van Expeditie Robinson ooit worden. De geruchten gaan rond dat de knappe blondine Marijn Kuipers meedoet aan het nieuwe seizoen!

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...