GTST-actrice Noa Jacobus maakt volgers wild met deze uitdagende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Met haar prachtige lichaam weet actrice Noa Jacobus alle kijkers van GTST weer helemaal te laten verlangen naar het nieuwe seizoen. 

Prachtige Noa Jacobus laat je verlangen naar nieuw seizoen GTST

De knappe actrice Noa Jacobus kennen we natuurlijk allemaal van de populaire Nederlandse soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarin speelt Noa het jongste telg uit de familie Sanders. En dat doet ze natuurlijk ontzettend goed. De aantrekkelijke actrice weet wel hoe ze zichzelf goed moet presenteren aan een publiek. Dat merk je ook wel als je de leuke foto’s van de knappe actrice bekijkt. Die zijn ook zeker wel even de moeite waard om te zien. Daarmee laat Noa Jacobus namelijk verlangen naar het einde van de zomerstop.

Lees ook: Foto: Piepjonge blondine Noa Jacobus speelt Nola Sanders in GTST

noa.jacobus_3179374139822964813

De ontzettend verleidelijke actrice Noa Jacobus weet volgers te doen watertanden

De zomerstop van GTST is weer voorbij. Dat betekent dat de meest bekende Nederlandse serie bijna weer verder gaat waar deze was gebleven voor het begin van de zomer. Om ervoor te zorgen dat alle kijkers hun aandacht er weer helemaal bij hebben, besluit Noa om maar even een leuke foto te delen van zichzelf. En die foto doet het natuurlijk ongelooflijk goed onder haar volgers. Maar dat is ook niet zo gek als Noa zo gekleed is. De aantrekkelijke blondine heeft een ongelooflijk kort pakje aan. Je kan al Noa haar heerlijke vormen zien in dit spannende pakje. En dat is natuurlijk wel de moeite waard.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by noa🦋 (@noa.jacobus)

Noa Jacobus draagt graag spannende setjes

De jonge blondine vindt het blijkbaar ontzettend leuk om allemaal spannende setjes te dragen. En natuurlijk worden haar volgers daar ook een stukje vrolijker van. Die kunnen namelijk heerlijk genieten van de spannende plaatjes die Noa met hen deelt. De aantrekkelijke blondine weet met haar ongelooflijk knappe foto’s al haar fans in één klap te betoveren. Daarbij laat Noa ze veelal natuurlijk achter met een ontzettend verbaasde blik. De aantrekkelijke actrice weet als geen ander hoe ze haar fans moet verwennen. Dat bewijzen deze foto’s wel. De knappe actrice weet als geen ander wat ze moet doen om haar fans het naar de zin te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by noa🦋 (@noa.jacobus)

De knappe blondine Noa Jacobus maakt iedereen klaar voor een avondje spanning

De verleidelijke actrice weet wel hoe ze haar fans helemaal klaar moet stomen voor het nieuwe seizoen van GTST. Met een mooie foto luidt Noa de nieuwe afleveringen goed in. Ze hoopt dan ook dat al haar volgers de nieuwe afleveringen met veel plezier zullen bekijken. Noa heeft flink haar best gedaan op het maken ervan, dus dan is het wel fijn als dat zich op een bepaalde manier natuurlijk laat uiten. Met een indringende blik kijkt ze haar volgers vragend aan. Als ze nou nog niet naar Noa op hun televisie willen kijken, dan werkt echt helemaal niets meer. Aan de knappe actrice zal het niet liggen in ieder geval.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zuurpruim Maarten van Rossem walgt van Johan Derksen: “Schaamt u!”

Maarten Van Rossem heeft een duidelijke mening over Johan Derksen, maar wat vind hij nou precies van deze man? Tijdens een recente show van "De Bevers" verraste Johan Derksen iedereen door in een leuk kerstpak te verschijnen.

Britt Dekker en verloofde Max Apotowski gingen los op de werkvloer: “Toen kon het!”

Britt Dekker is onlangs verloofd geraakt met Max Apotwski, wat betekent dat ze binnenkort in het huwelijksbootje zal stappen. Hierdoor is ze helaas niet langer beschikbaar op de datingmarkt.

Doldwaze Lisa Vol (OG3NE) misdraagt zich op Instagram: “Écht NUL gène”

Lisa Vol van meidengroep OG3NE gaat alle grenzen voorbij met deze schaamteloze foto's. Ze maakt even duidelijk dat ze het meest spontane zusje van de groep is.