Billen van Jutta krijgen concurrentie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Jutta Leerdam na haar titel op het NK
Jutta Leerdam na haar titel op het NK Schaatsen © Instagram

We hoeven je niet te vertellen dat het Nederlandse schaatslandschap er goed bij ligt. Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Schaatsen, dat afgelopen weekend gehouden werd, werden naast een aantal scherpe tijden ook andere talenten gespot. Zo zagen wij nieuwe concurrenten voor Jutta Leerdam.

Je wordt deze maanden doodgegooid met ijzers onder de voeten. Of het nu gaat om wedstrijdschaatsen of kunstschaatsen: zelfs zonder nationaal kampioenschap, vinden Nederlanders een manier om ’s lands populairste wintersport uit te zenden. Sterker nog: Dancing on Ice keerde na 12 jaar weer terug op televisie. Dit weekend keken mensen meer naar de wedstrijden van de Nederlandse Kampioenschappen schaatsen. Dat leverde een aantal leuke verrassingen op.

Jutta Leerdam

Het mag een verrassing zijn dat onze aandacht uit ging naar Jutta Leerdam. Niet alleen onze aandacht, overigens, want Jutta steelt de show zonder dat ze haar schaatsen heeft ondergebonden. Maar ook mét de ijzers onder haar voeten schiet ze naar ongenaakbare hoogte. Op de korte afstanden (500 en 1000 meter) gaat Jutta over het algemeen harder dan haar Nederlandse concurrentie. Op de 500 meter was ze nooit zo snel als tijdens het NK in schaatsstadion Thialf (Heerenveen) en daarmee won ze haar eerste Nederlandse titel op de kortste wedstrijdafstand.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Femke Kok

Op dat podium stond ook een dame die haar grote doorbraak beleefde tijdens het afgelopen NK. Femke Kok liet zien dat zij een naam is om te onthouden. De pas 19-jarige Friese schaatsster is eigenlijk nog een junior, maar mocht met de ‘grote vrouwen’ mee dit weekend. Dat deed ze zó goed dat ze mee mag naar het WK in Salt Lake City, wat bekend staat als één van de snelste banen ter wereld. Femke moest nog even nadenken of ze deze wedstrijd ook echt gaat rijden. Maar hoe dan ook: deze chick kan in de toekomst wel eens de billen van Jutta in het zichtveld krijgen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke (@femke.kok) op

Melissa Wijfje

Naast Femke gleed er ook een andere dame ons zichtveld binnen tijdens het NK: Melissa Wijfje. De 24-jarige schaatsster won verrassend de Nederlandse titel op de 1500 meter. Daarvoor versloeg ze onder andere ijskoningin Ireen Wüst. Door de overwinning mag ook Wijfje naar de grote toernooien van dit seizoen (EK en WK), waardoor we ook deze dame voorlopig nog niet uit beeld zien verdwijnen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Melissa Wijfje (@melissawijfje) op

Jutta in zicht

Dat zijn toch mooie verrassingen die we uit schaatsland krijgen. Mochten Kok en Wijfje de komende periodes hun prestaties niet door te zetten, kunnen ze altijd nog overwegen bij één van de schaatsshows op de Nederlandse televisie aan te sluiten. Vooral Dancing on Ice kan wel een kijkcijferboost gebruiken. Tot die tijd kan vooral Jutta Leerdam haar borst nat maken: wanneer Wijfje en Kok zo doorgaan, kan het nog aardig heet onder Jutta’s billen worden.

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!