Bibi Breijman blij met buik

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bibi Breijman buik

Na weken misselijkheid kan ze nu ‘eindelijk dik worden’…

Zangeres/vlogster Bibi Breijman, het liefje van Waylon, heeft tot nu toe niet echt kunnen genieten van haar prille zwangerschap. De voormalig realityster hing de eerste paar weken vooral boven de wc. ‘Barfiedays’ noemt ze deze misselijke periode. Gelukkig lijkt de brunette daar nu voorgoed vanaf, zo laat ze via Instagram weten. Bibi ‘durft’ eindelijk haar buikje te tonen: “Nu eindelijk dik worden”, schrijft ze onder de foto. Bibi is klein van stuk, dus écht enorm zal ze niet worden. Op onderstaande foto zien we al wel een klein beginnetje…

A post shared by Bibi Breijman (@bibibreijman) on

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten