Bettina Holwerda krijgt als ‘slechtste kandidaat ooit’ tweede kans bij de slimste mens

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bettina Holwerda is misschien nog wel het meest bekend als de vrouw van Jim Bakkum. Maar ze staat ook bekend als de slechtste kandidaat in de Verraders. 

Gelukkig krijgt ze binnenkort de kans om haar televisie reputatie een beetje te redden. Bettina Holwerda doet namelijk mee aan het nieuwste seizoen van De Slimste MensEn hopelijk kan ze daar in laten zien hoe goed ze eigenlijk is in spelletjes op televisie. Na haar exit uit De Verraders bleek ook al dat ze gelijk wist wie de verraders uit het spel bleken te zijn. Alleen werd ze er al uitgegooid, voordat ze die kennis met de rest van de kandidaten serieus kon delen. Hopelijk blijft ze langer zitten als ze mee doet aan De Slimste Mens. 

Lees ook: Dit is hoe ‘brave’ Britt Scholte zo gemakkelijk liegt en bedriegt in De Verraders

Helaas schopte Bettina het niet ver in De Verraders

Ze had veel hoop over haar deelname aan het spannende televisie programma De Verraders. Helaas mocht het allemaal niet zo zijn. Bettina lag er al vrij snel uit en is daarmee waarschijnlijk de slechtste kandidaat in de twee seizoenen die het programma nu heeft. Gelukkig was haar man Jim Bakkum nog steeds hartstikke trots op haar. Maar ja, je gaat wel af op nationale televisie. Dat betekent dat je dus een klein beetje je reputatie moet zien te redden. Daarom vond Bettina het ook een goed idee om mee te doen aan de spelshow De Slimste Mens. Want in De Verraders had ze misschien gefaald, maar dat betekende nog niet dat ze zich niet kon bewijzen bij een ander spelletje.

Bettina geeft datum van aflevering in leuke foto

Bettina heeft op een leuke foto op haar Instagram bekend gemaakt wanneer ze haar debuut maakt in de grappige en ook zenuwslopende spelshow De Slimste Mens. Omcirkel dus heel snel twaalf Januari in je kalender, want dat wordt de dag dat Bettina haar comeback op de Nederlandse televisie maakt. Dan kan je gelijk zien of ze het deze keer beter doet, of dat haar optreden in De Slimste Mens minstens net zo’n afgang wordt voor de beeldschone blondine. Dat geeft het spelletje een extra laag die het kijken nog eens extra leuk maakt natuurlijk.

Bettina heeft in ieder geval haar leuke foto’s nog

Of Bettina nu wel of niet wint in De Slimste Mens, ze heeft sowieso nog de foto’s van haar deelname aan het leuke programma. Net als bij haar deelname aan De Verraders. Dan kan ze alsnog zeggen dat ze durfde mee te doen. En dat maakt Bettina natuurlijk ongelooflijk stoer. Dan maakt het eigenlijk ook niet meer zo veel uit hoe ver ze het geschopt heeft. Want ze heeft al iets gepresteerd waar veel andere BN’ers te bang voor zijn: Mee doen aan een spannend televisie programma.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...