Besmettelijke Maxime Meiland tuit lippen op ellendige foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Maxime Meiland ziet er de laatste tijd niet heel energiek uit. Dat is ook niet zo gek, de arme meid heeft namelijk corona te pakken. 

De voormalig kasteeldochter, Maxime Meiland, ligt al enige tijd ziekjes op bed. Maxime heeft net als een groot deel van Nederland in de pandemie corona opgelopen. Ze probeert nu zoveel mogelijk te herstellen. Maar wat moeten al haar volgers nu? Die kunnen niet zomaar in de steek gelaten worden. maxime snapt dat ook en besluit om toch maar het een en ander te posten op haar social media kanalen. Dat levert alleen niet de meest verleidelijk foto’s op. Integendeel, Maxime heeft er eigenlijk nog nooit zo zwak, ziek en misselijk uit gezien. Het doet de beeldschone presentatrice en model in ieder geval geen recht. Maar hoe erg kan het nu helemaal zijn?

Lees ook: Maxime Meiland danst in badjas op privé foto

Maxime is lekker aan het uitzieken in bed op verdrietige foto

Maxima Meiland is momenteel aan het bijkomen van corona in haar bed. De bloedmooie presentatrice ligt geïsoleerd op haar kamertje en mag er niet vanaf totdat ze weer helemaal klachtenvrij is. Maar dat kan natuurlijk nog wel even duren. Maxime verveelt zich eigenlijk nu al en keert zich meteen tot haar volgers om haar te vermaken en te helpen met een aantal dingen. Gelukkig heeft Maxime een ontzettend trouwe volgersbasis die haar absoluut wel willen bijstaan in deze moeilijke tijd. Want Maxime heeft het niet makkelijk in haar bedje. als je de beeldschone televisie verschijning kent, dan weet je dat de prachtige blondine enorm sociaal is en het liefste de hele dag tegen iemand aan praat. Dat gaat natuurlijk nu niet. Daarom heeft ze het ook zo ontzettend zwaar op dit moment. Isolatie is niet gemaakt voor Maxime.
Maxime deelt foto van hoe ze er nu eigenlijk bij hoort te zitten

Maxime heeft wel eens een mooiere foto gehad. Van Maxime ben je niet gewend dat ze snotterend in bed ligt. Meestal ben je gewend dat ze in de meest spannende outfits leuke momenten beleeft. Onder normale omstandigheden zou Maxime nu allerlei leuke projecten hebben. En voor die projecten mag ze zich meestal hijsen in de meest verleidelijke en aantrekkelijke pakjes. Bijvoorbeeld dit spannende jurkje. Maxime heeft haar lippen nog even extra verleidelijk rood gemaakt gemaakt om goed te matchen bij het spannende pakje. En dat ziet er natuurlijk bijzonder goed uit. Als ze nu niet  ziek in bed zou liggen, dan zou Maxime er waarschijnlijk zo bij lopen. Gehuld in een strak jurkje, met de meest verleidelijke en zwoele blik die ze op kan zetten. Dan had ze alle mannen op straat naar haar kunnen laten kijken. Maxime haar uiterlijk betovert iedereen die er te lang naar staart. Maxime is de koningin van de pakjes en outfits en moet die titel, zelfs nu ze ziek in bed ligt, natuurlijk wel hoog houden. Vandaar dat ze ook even deze leuke foto online heeft gezet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.