Beerensteyn schiet Oranje Leeuwinnen naar volgende ronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lineth Beerensteyn Oranje Leeuwinnen

‘We’ winnen ook van Canada en gaan als groepswinnaar de achtste finales in!

9 punten uit drie wedstrijden! Dat hadden we gehoopt, maar zeker niet gedacht! ‘Onze’ Oranje Leeuwinnen hebben vandaag hun laatste groepswedstrijd tegen Canada gewonnen met 2-1.

In de eerste helft was het spel niet best, maar uiteindelijk begonnen de Leeuwinnen aardig te ballen! Net als in de eerste wedstrijd was het een invaller die het verschil maakte: Lineth Beerensteyn schoot na een mooie actie de winnende binnen, waardoor Nederland als groepswinnaar de achtste finales ingaat. Dat betekent een ‘makkelijkere’ tegenstander, maar op een WK weet je het natuurlijk nooit…

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten