Beerensteyn schiet Oranje Leeuwinnen naar volgende ronde

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Lineth Beerensteyn Oranje Leeuwinnen

‘We’ winnen ook van Canada en gaan als groepswinnaar de achtste finales in!

9 punten uit drie wedstrijden! Dat hadden we gehoopt, maar zeker niet gedacht! ‘Onze’ Oranje Leeuwinnen hebben vandaag hun laatste groepswedstrijd tegen Canada gewonnen met 2-1.

In de eerste helft was het spel niet best, maar uiteindelijk begonnen de Leeuwinnen aardig te ballen! Net als in de eerste wedstrijd was het een invaller die het verschil maakte: Lineth Beerensteyn schoot na een mooie actie de winnende binnen, waardoor Nederland als groepswinnaar de achtste finales ingaat. Dat betekent een ‘makkelijkere’ tegenstander, maar op een WK weet je het natuurlijk nooit…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sterre van Woudenberg breekt eindelijk door in The Passion, maar wie is deze beeldschone actrice eigenlijk?

In The Passion zien we allemaal de jonge actrice Sterre van Woudenberg. Maar wat weten we allemaal van deze getalenteerde actrice?

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?