Beeldschone schaatsster Marrit Fledderus (22) laat mannenharten smelten met deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nu het koude weer heeft toegeslagen is heel Nederland in de ban van het schaatsen. Tijd dus om deze knappe schaatsster bij het grote publiek te introduceren!

Marrit Fledderus haalt de top van het Nederlandse schaatsen

Vergeet Jutta Leerdam of Suzanne Schulting, het is namelijk Marrit Fledderus waar je op moet letten de komende tijd. De mooie brunette is het zoveelste lichtpuntje aan het nieuwe schaatsseizoen. De schaatsster is nog niet heel erg bekend bij het grote publiek, maar het is tijd dat dit gaat veranderen. Want Marrit is absoluut de moeite waard om te leren kennen. Lees dus maar verder en kom alles te weten van deze leuke dame.

Dit zijn de expertises van Marrit Fledderus op het ijs

Elke schaatsster heeft natuurlijk haar eigen onderdeel waar ze het beste op scoort, haar eigen expertise. Ook Marrit heeft een aantal onderdelen die haar beter bevallen dan anderen. Daar blinkt ze echt in uit. Voor Marrit Fledderus zijn dat de 500 meter, de 1.000 meter en de Teamsprint. Als je Marrit dus goud ziet behalen, dan zal het op een van deze drie onderdelen zijn. De schaatsster vindt zelf de 500 meter het fijnst om te doen, maar weet op de andere onderdelen ook ontzettend te imponeren.

Marrit Fledderus haalde slechts de zesde plek

Marrit Fledderus heeft nog heel wat te bewijzen, want ze haalde dit jaar slechts een zesde plek op de 500 meter. En dat is haar favoriete onderdeel. Maar dat is nog geen reden tot paniek. De jonge schaatsster komt pas net om de hoek kijken en de competitie was sterk. Dan is een zesde plaats helemaal niet erg. Zelf heeft ze de ambitie om naar het podium toe te werken. Er is dus een kans dat je Marrit over twee jaar met een gouden medaille om haar nek ziet lopen!

Hoe oud is Marrit Fledderus?

Marrit Fledderus is nog maar 22 jaar oud! De jonge schaatsster is op 15 mei geboren. Het is dus bijzonder dat ze zoveel met schaatsen heeft, aangezien ze in de lente geboren is. De meeste topschaatsers bereiken pas op latere leeftijd hun absolute top, dus er is voor Marrit nog genoeg tijd om mooie overwinningen te behalen op het ijs.

De intrigerende blik van Marrit Fledderus

Als er iets opvalt aan de schaatsster, dan is het wel haar zeer intrigerende blik. Daarmee weet Marrit namelijk al haar mannelijke fans in één keer te betoveren. Je kan het op de meeste van haar foto’s ook wel terugzien. Daar valt de bijzondere blik van Marrit, waarbij je diep in haar ogen kan verdwalen, meteen op. De brunette kan hele mooie foto’s maken.

Heeft Marrit Fledderus een vriend?

En dan de belangrijke vraag. Heel Nederland wil natuurlijk weten of de schaatsster al bezet is of nog single blijkt te zijn. Helaas heren, het hart van Marrit behoort al toe aan een ander. Voor haar vriendje hoefde Marrit niet ver buiten de baan te zoeken. Haar vriend is namelijk ook schaatser. Stefan Westenbroek is de vriend van Marrit Fledderus. Hij is net als zijn vriendin opkomend schaatser en je zal de komende jaren nog wel meer van hem horen.

Meer zien van Marrit Fledderus? Volg haar op Instagram!

De schaatsster heeft een eigen Instagram pagina, waar ze een hoop mooie plaatjes van zichzelf deelt met de buitenwereld. Als je dus meer wilt zien van deze brunette, dan kan je haar daar het beste even volgen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!