Beeldschone Robin Groot scoort ook zonder schaatspak op deze zomerse foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige Robin Groot geniet net als heel Nederland van het mooie weer. De schaatsster maakte een heerlijke foto op het strand en weet hiermee een hoop mannenharten te veroveren.

Robin Groot schittert zonder schaatskleren op het strand

Ook Robin Groot kan intens genieten. Zodra het zonnetje tevoorschijn komt sluiten de ogen bij Robin Groot. Op haar Instagram plaatste ze onlangs een foto waarop zo’n momentje van haar te zien was. Op het strand poseert ze als de godin van de zee. Haar knappe verschijning is onmogelijk te missen. Een afgetraind in een zomersetje, een mooie bos donkerblonde haren en lekker Prada-brilletje op. Wat wil je nog meer. Haar caption luidt als volgt: ‘restdays like these’. Klik hier voor het prachtige plaatje.

Robin Groot is het zonnetje in Egmond aan Zee

Die dag was Robin Groot in Egmond aan Zee. Dit plaatsje ligt natuurlijk dicht bij ‘Broek op Langedijk’, waar ze vandaan komt. Ze heeft de perfecte dag uitgekozen om mooie content te schieten op het strand. Bovendien heeft ze overheerlijk lopen lunchen op het terras. Met wie ze daar was, is niet helemaal duidelijk. Voor de hand ligt dat ze die dag was met haar vriend.

 

Meer zien van Robin Groot doe je op haar Instagram

Kan jij maar niet genoeg krijgen van deze heerlijke Nederlandse schaatsster? Neem dan zeker even rustig een kijkje op de pagina van Robin Groot om haar beste foto’s even goed te bewonderen. Ze heeft een uitgebreide pagina met de meest stoute foto’s van zichzelf. Ze weet precies hoe ze de mannen in moet pakken met haar blik en prachtige kledingstijl. Robin houdt je natuurlijk ook op de hoogte van haar schaatscarrière. Daarnaast geeft ze je ook regelmatig een kijkje in haar privéleven. Zo is ze bijvoorbeeld vriendinnen met onze andere bekende schaatsster, Pien Hersman. De foto’s van deze twee knappe dames vallen ook altijd goed in de smaak bij haar volgers. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op haar pagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...