Pien Hersman

Sportvrouw Pien Hersman

Pien Hersman, geboren in Lisse op 20 januari 2004, is een Nederlandse schaatsster die een contract van drie jaar heeft bij Team IKO. Ze traint samen met Bart Swings en Marten Liiv bij dit team. Al vanaf haar achtste jaar is Pien lid van de Warmondse IJs- en Skeelerclub, waar ze ook leerde skeeleren. Inmiddels heeft ze verschillende successen behaald, waaronder het winnen van de Nederlandse kampioenschappen schaatsen pure sprint in 2019. Ook nam ze deel aan de 500 meter op de NK afstanden in oktober.

Pien Hersman relatie, vriend

Hoewel Pien Hersman veelbelovend is als schaatstalent, wordt ze ook geroemd om haar uiterlijk. Hierdoor zou je kunnen denken dat ze overvloedig aandacht krijgt van mannen. Toch is Pien Hersman momenteel vrijgezel. Misschien maak jij dus wel kans!

Pien Hersman familie

Pien Hersman is de dochter van Martin Hersman en Colette Zee, beiden met aanzienlijke ervaring in het schaatsen. Haar vader, Martin Hersman, is een voormalig schaatser die vooral uitblonk op de 1500 meter en ook redelijk presteerde op de 1000 meter. Haar moeder, Colette Zee, was een voormalig langebaanschaatsster. Tussen 1992 en 1997 nam zij herhaaldelijk deel aan het NK Allround, de NK Afstanden en het NK Sprint.

Pien Hersman Instagram

Je kunt Pien Hersman blijven volgen via haar Instagram-account, waar ze verschillende leuke foto's deelt. Je vindt haar op Instagram onder de gebruikersnaam @pienhersman

Nieuws

Foto: Schaatsster Pien Hersman (20) deelt diepste geheimen met volgers

Pien Hersman geeft op Instagram antwoord op allemaal vragen waar je ooit antwoord op hebt willen hebben. Ze gaat helemaal los. 

Video: Schaatsster Pien Hersman gooit benen wijd in ontzettend strakke sportlegging

Pien Hersman heeft weer een nieuwe video online gezet en wat is dat toch een leuke geworden. Als fan van deze schaatsster moet je dit gezien hebben.

Video: Schaatsster Pien Hersman geniet intens van op-en-neer springende Joy Beune

Pien Hersman is erg gecharmeerd door een van haar medeschaatssters. Ze ziet namelijk op en neer springende Joy Beune wel zitten.

Video: Schaatstalentje Angel Daleman wordt verwend door Pien Hersman

De prachtige schaatsster Pien Hersman stond het kersverse talent Angel Daleman op te wachten bij haar terugkeer in Nederland.

Foto: Knappe schaatsster Pien Hersman (20) showt haar troeven in flinterdunne outfit

Pien Hersman heeft al veel mooie foto's online geplaatst, maar deze is toch echt de allermooiste die je hebt gezien.

Schaatsster Joy Beune reageert op knotsgekke ploeggenotes met foto in schaatspakje

De beeldschone schaatsster Joy Beune heeft een foto gemaakt, waarmee ze op een bijzondere manier reageert op haar collega's.

Foto: Pien Hersman laat zichzelf helemaal zien in verlaten sportruimte

De mooie schaatsster Pien Hersman heeft altijd wel een mooie foto klaarstaan om haar volgers te verblijden. Bijvoorbeeld dit mooie kiekje!

Foto: Schaatsster Robin Groot kruipt dicht tegen beeldschone collega aan voor heerlijke selfie

Pien Hersman en Robin Groot hebben een nieuwe foto gemaakt en natuurlijk zien beide dames er ontzettend goed uit op dit mooie plaatje.

Profiel

Sterrenbeeld: Waterman
Geboorteplaats: Lisse, Nederland
Relatie: Geen relatie
Beroep: Schaatster
Opleiding: Psychologie
Instagram: De Instagram van Pien is @pienhersman

Foto's