Beeldschone Geraldine Kemper somt Expeditie Robinson-ontknoping op met één foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zit er min of meer op voor Geraldine Kemper, die na lange tijd weer in Expeditie Robinson zat. Met deze foto laat ze duidelijk zien dat ze moe, maar heel voldaan is. Geraldine Kemper lijkt trots op haar uitstekende presentatieskills. Zou dit naar meer smaken?

Geraldine Kemper is heel bruin na Expeditie Robinson

Eindelijk is het zover, na 10 weken zwoegen om een onbewoond eiland is de finale van Expeditie Robinson All Stars geweest. Natuurlijk is het niet alleen zwaar geweest voor de deelnemers maar ook voor Geraldine Kemper. De presentatrice leefde wel in iets betere omstandigheden en met meer eten maar ook zij was natuurlijk wekenlang in de weer op het bloedhete eiland. Gelukkig kon Geraldine wel steunen op mede-presentator Art Rooijakkers. Om iedereen even te laten weten wat het afgelopen seizoen fysiek gedaan heeft met Geraldine, toont ze een foto die is gemaakt toen de opnames klaar waren. Geraldine kijkt enorm lief de andere kant op met een klein maar zéér voldaan glimlachje. Het valt op dat ze er redelijk uitgeput uitziet. Dat is ook logisch na zo’n zwaar seizoen. Toch straalt de blondine als nooit tevoren, en soms deze foto alleen maar op hoe goed ze zich voelt na deze reeks Expeditie Robinson.

Lees ook: Geraldine Kemper deelt zeer foto van ‘Koningin Máxima’

Expeditie Robinson All Stars heeft lage kijkcijfers

Helaas voor alle makers van Expeditie Robinson All Stars doen ze het niet erg goed in de kijkcijfers. Het programma valt dit jaar tegen, misschien komt het doordat het programma inmiddels zeer oud is, en de meeste kijkers de formule wel een beetje gezien hebben. Misschien komt het ook wel doordat het natuurlijk allemaal oud-finalisten zijn. Sommige mensen willen misschien niet nóg een seizoen met deze mensen bekijken. Het programma Eilandpraat kwam normaliter gelijk na elke aflevering van Expeditie Robinson online, maar ook dit was geen succes. Het programma moest namelijk vroegtijdig stoppen omdat de kijkcijfers enorm slecht waren. Nu is en blijft Expeditie Robinson toch leuk om naar te kijken, mede door de altijd knappe presentatrices. Geraldine Kemper valt nooit tegen en de blondine is altijd een genot op je beeldscherm.

SPOILER: Dit is dé Winnaar van Expeditie Robinson All Stars

De laatste finale aflevering was een enorm spannende strijd. Dominique Hazeleger wist vorige week al indruk te maken door drie proeven achter elkaar te winnen en daarmee de eerste finalist van dit seizoen te worden. Op winnaarseiland komt de dolblije Ferry Doedens Niels en Dominique vergezellen. De finale proef is bloed zweet en tranen. De wijze woorden van Dominique Hazeleger zijn: ”Niet opgeven want dat woord staat niet in het woordenboek.” Ferry is vooral heel veel aan het schelden en Niels staat als allereerste op de brug waar ze natuurlijk vuur moeten maken. Je zou denken dat de deelnemers het vuurtje maken minstens 100x hebben geoefend thuis maar toch blijft het moeilijk. Uiteindelijk loopt Niels voor op Ferry en Dominique en moet hij na het vuurtje alleen nog met pijl en boog het doel raken. En dat doet hij zonder al teveel pijn of moeite, dit maakt hem dé winnaar van Expeditie Robinson All Stars 2022.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!