Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Caroline van der Plas heeft belangrijke rol in een kinderfilm

Je zou denken dat de politica veel drukker moet zijn met campagne voeren. Maar toch heeft Caroline van der Plas ruimte weten te maken in haar drukke schema om mee te doen aan de opnames van een echte Sinterklaasfilm. En dat is natuurlijk wel weer grappig. Caroline speelt een boerin die moet helpen om Sinterklaas van A naar B te krijgen. Een rol die haar natuurlijk op het lijf is geschreven. De bioscoopfilm De Grote Sinterklaasfilm en de strijd om pakjesavond is eindelijk in première gegaan en dus kunnen kinderen en hun ouders de komende maanden genieten van dit leuke verhaal. Een klein beetje propaganda is het wel, want over tien jaar, wanneer al die kinderen oud genoeg zijn om te stemmen, zullen ze Caroline nog herkennen als die leuke vrouw die 5 December redde. Voor Caroline is dat natuurlijk wel weer ideaal.
Caroline van der Plas doet Zwarte Pietendiscussie weer aanwakkeren

Elk jaar komt de discussie weer naar boven. We zijn inmiddels langzaam over aan het gaan op een Piet met roetvegen op zijn gezicht. Maar er zijn nog altijd mensen die vinden dat het sneller om moet gaan en mensen die vinden dat we terug moeten naar het oude. Ook bij de opnames van de film begon de achterban van Caroline een beetje te klagen richting de politica over dit onderwerp.

Caroline van der Plas wordt van achter aangevallen

De première van de film ging natuurlijk gepaard met veel spanning. Wat zouden de mensen in de zaal van haar rol vinden. De zenuwen waren echter al snel verdwenen toen Caroline van achter werd besprongen door een ander lid van de cast. De strenge politica kreeg toen zelfs een lachje op haar gezicht. Het is dan toch mooi om te zien wat het Sinterklaasfeest met mensen kan doen. Hoe je het ook viert, Sinterklaas is altijd een van de meest gezellige avonden van het jaar. Caroline deelde graag een beetje in die vrolijkheid. Vandaar dat ze ja zei tegen de rol.

Caroline van der Plas houdt van een feestje

Laatst was Caroline van der Plas ook al op de kermis te vinden. Het mag duidelijk zijn dat de politica enorm houdt van een beetje feesten en vrolijkheid. In tegenstelling tot andere mensen in de Tweede Kamer, komt Caroline in ieder geval een stuk minder stoffig over. En dat is een goede eigenschap als je het een beetje ver wilt schoppen in de politiek. Caroline geniet nog gewoon vol van het leven. Of ze nu op de kermis staat of meespeelt in een speelfilm, ze doet waar ze zin in heeft. En dat gaat haar voor alsnog erg goed af.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Ali B is na hoger beroep via Duitsland naar Marokko gevlucht

Ali B gaat, ondanks zijn straf, toch gewoon op vakantie naar het buitenland. Hij is met zijn gezin gezien onderweg naar Marokko.

Eline de Zeeuw lokt Olympisch kampioen donker hokje in voor intiem gesprekje (foto!)

Eline de Zeeuw verborg zich even in een donker hokje voor een wel heel erg intiem gesprekje. Als dat maar goed gaat. 

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!