BEELD: Gaby Blaaser laat zich door 18 mannen verleiden in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanaf 20 mei kunnen we allemaal gaan zien hoe Gaby Blaaser op zoek gaat naar ware liefde. In het programma de Bachelorette strijden maar liefst 18 mannen om de liefde van deze aandachtskoningin.

Toen werd aangekondigd dat Gaby Blaaser het hoofdonderwerp van de Nederlandse versie van The Bachelorette zou zijn, had de productie van het programma het al wel zien aankomen: duizenden aanmeldingen. Aanmeldingen van mannen die ‘hun’ Gaby niet langer alleen maar op Instagram wilden bewonderen.

Gaby Blaaser is een gewilde Bachelorette

Uit die duizenden aanmeldingen zijn uiteindelijk 18 mannen zorgvuldig geselecteerd. Deze mazzelaars maken stuk voor stuk kans op de grootste verovering van het jaar. Na het zien van de 18 mannen op één rij kan je concluderen dat Gaby zeker een bepaald type heeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Televizier (@televizier) op

De eerste beelden van The Bachelorette met Gaby Blaaser!

Voor wie niet kan wachten tot 20 mei, hebben we goed nieuws: de eerste beelden staan al online. Sit back and enjoy!

 

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten