BEELD: Gaby Blaaser laat zich door 18 mannen verleiden in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanaf 20 mei kunnen we allemaal gaan zien hoe Gaby Blaaser op zoek gaat naar ware liefde. In het programma de Bachelorette strijden maar liefst 18 mannen om de liefde van deze aandachtskoningin.

Toen werd aangekondigd dat Gaby Blaaser het hoofdonderwerp van de Nederlandse versie van The Bachelorette zou zijn, had de productie van het programma het al wel zien aankomen: duizenden aanmeldingen. Aanmeldingen van mannen die ‘hun’ Gaby niet langer alleen maar op Instagram wilden bewonderen.

Gaby Blaaser is een gewilde Bachelorette

Uit die duizenden aanmeldingen zijn uiteindelijk 18 mannen zorgvuldig geselecteerd. Deze mazzelaars maken stuk voor stuk kans op de grootste verovering van het jaar. Na het zien van de 18 mannen op één rij kan je concluderen dat Gaby zeker een bepaald type heeft.

De eerste beelden van The Bachelorette met Gaby Blaaser!

Voor wie niet kan wachten tot 20 mei, hebben we goed nieuws: de eerste beelden staan al online. Sit back and enjoy!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!