BEELD: Gaby Blaaser laat zich door 18 mannen verleiden in The Bachelorette

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vanaf 20 mei kunnen we allemaal gaan zien hoe Gaby Blaaser op zoek gaat naar ware liefde. In het programma de Bachelorette strijden maar liefst 18 mannen om de liefde van deze aandachtskoningin.

Toen werd aangekondigd dat Gaby Blaaser het hoofdonderwerp van de Nederlandse versie van The Bachelorette zou zijn, had de productie van het programma het al wel zien aankomen: duizenden aanmeldingen. Aanmeldingen van mannen die ‘hun’ Gaby niet langer alleen maar op Instagram wilden bewonderen.

Gaby Blaaser is een gewilde Bachelorette

Uit die duizenden aanmeldingen zijn uiteindelijk 18 mannen zorgvuldig geselecteerd. Deze mazzelaars maken stuk voor stuk kans op de grootste verovering van het jaar. Na het zien van de 18 mannen op één rij kan je concluderen dat Gaby zeker een bepaald type heeft.

De eerste beelden van The Bachelorette met Gaby Blaaser!

Voor wie niet kan wachten tot 20 mei, hebben we goed nieuws: de eerste beelden staan al online. Sit back and enjoy!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!

Video: Sterre Koning laat alles van zichzelf zien in nieuwe serie van de Tatta’s

Sterre Koning is druk bezig met het filmen van de nieuwe serie de Tatta's. Op de set laat ze haar acteerkunsten zien, en dat zet er interessant uit.