Battle of the Babes: Nicolette van Dam wint van Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze dragen dezelfde voornaam, hebben dezelfde leeftijd, kunnen allebei verschrikkelijk breed lachen en delen bovendien hun haarkleur: een 50-50 uitslag was dus volkomen logisch geweest in deze Battle of the Babes tussen Nicolette van Dam en Nicolette Kluijver. Dat gebeurde niet. Integendeel – jullie hebben een zeer duidelijke voorkeur voor Nicolette van Dam!

Hoeveel Nicolettes ken jij? De kans bestaat dat Nicolette Kluijver en Nicolette van Dam de enige vrouwen in je ‘kennissenkring’ zijn met deze voornaam. Schaam je niet als je deze twee dames soms door elkaar haalt: ze hebben veel gemeen. Om voor altijd met deze verwarring af te rekenen zetten we deze twee beroemde Nicolettes tegenover elkaar in onze wekelijkse Battle of the Babes. Wie trok er aan het langste eind?

[poll id=”36″]

Nicolette van Dam is favoriete Nicolette

Zowel Nicolette van Dam als Nicolette Kluijver hebben een speciaal plekje in ons hart. Van Dams jeugdserie Zoop bezorgt ons nog steeds een nostalgische gevoel, maar ook als we denken aan Kluijvers BNN-tijd krijgen we het warm. Het één weegt blijkbaar iets zwaarder dan het ander: Nicolette van Dam verslaat haar naamgenoot met flinke afstand. 64% van de stemmen gingen naar de voormalig ZOOP-actrice. Nicolette Kluijver moest het doen met 36%.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?