Battle of the Babes: Nicolette van Dam wint van Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze dragen dezelfde voornaam, hebben dezelfde leeftijd, kunnen allebei verschrikkelijk breed lachen en delen bovendien hun haarkleur: een 50-50 uitslag was dus volkomen logisch geweest in deze Battle of the Babes tussen Nicolette van Dam en Nicolette Kluijver. Dat gebeurde niet. Integendeel – jullie hebben een zeer duidelijke voorkeur voor Nicolette van Dam!

Hoeveel Nicolettes ken jij? De kans bestaat dat Nicolette Kluijver en Nicolette van Dam de enige vrouwen in je ‘kennissenkring’ zijn met deze voornaam. Schaam je niet als je deze twee dames soms door elkaar haalt: ze hebben veel gemeen. Om voor altijd met deze verwarring af te rekenen zetten we deze twee beroemde Nicolettes tegenover elkaar in onze wekelijkse Battle of the Babes. Wie trok er aan het langste eind?

[poll id=”36″]

Nicolette van Dam is favoriete Nicolette

Zowel Nicolette van Dam als Nicolette Kluijver hebben een speciaal plekje in ons hart. Van Dams jeugdserie Zoop bezorgt ons nog steeds een nostalgische gevoel, maar ook als we denken aan Kluijvers BNN-tijd krijgen we het warm. Het één weegt blijkbaar iets zwaarder dan het ander: Nicolette van Dam verslaat haar naamgenoot met flinke afstand. 64% van de stemmen gingen naar de voormalig ZOOP-actrice. Nicolette Kluijver moest het doen met 36%.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis neemt enorm risico met piepklein scheefgetrokken jurkje

Sylvie Meis laat op een donkere locatie weinig aan de verbeelding over dankzij deze nietsverhullende outfit...

Video: Hulpeloze Leontine Borsato aan riem meegetrokken

Leontine Borsato is sinds haar breuk met Marco Borsato een vrije vrouw. Niemand die bepaalt waar ze gaat en staat; dat doet ze nu lekker zelf! Toch laat deze knappe dame zich voor één keertje meesleuren. Aan een riem nota bene...

Sensi Lowe verleidt volgers met duizelingwekkende foto van haar troeven

Sensi Lowe laat haar volgers graag meedenken met hoe ze over straat gaat. Om de volgers extra te motiveren, plaatst ze er altijd heerlijke foto's bij!

Gerelateerde berichten