Battle of the Babes: Nicolette van Dam wint van Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ze dragen dezelfde voornaam, hebben dezelfde leeftijd, kunnen allebei verschrikkelijk breed lachen en delen bovendien hun haarkleur: een 50-50 uitslag was dus volkomen logisch geweest in deze Battle of the Babes tussen Nicolette van Dam en Nicolette Kluijver. Dat gebeurde niet. Integendeel – jullie hebben een zeer duidelijke voorkeur voor Nicolette van Dam!

Hoeveel Nicolettes ken jij? De kans bestaat dat Nicolette Kluijver en Nicolette van Dam de enige vrouwen in je ‘kennissenkring’ zijn met deze voornaam. Schaam je niet als je deze twee dames soms door elkaar haalt: ze hebben veel gemeen. Om voor altijd met deze verwarring af te rekenen zetten we deze twee beroemde Nicolettes tegenover elkaar in onze wekelijkse Battle of the Babes. Wie trok er aan het langste eind?

[poll id=”36″]

Nicolette van Dam is favoriete Nicolette

Zowel Nicolette van Dam als Nicolette Kluijver hebben een speciaal plekje in ons hart. Van Dams jeugdserie Zoop bezorgt ons nog steeds een nostalgische gevoel, maar ook als we denken aan Kluijvers BNN-tijd krijgen we het warm. Het één weegt blijkbaar iets zwaarder dan het ander: Nicolette van Dam verslaat haar naamgenoot met flinke afstand. 64% van de stemmen gingen naar de voormalig ZOOP-actrice. Nicolette Kluijver moest het doen met 36%.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.