Battle of the Babes: Nicolette van Dam v.s Nicolette Kluijver

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nicolette van Dam en Nicolette Kluiver: deze dames hebben heel wat in gemeen. Zo delen ze dezelfde voornaam, delen dezelfde leeftijd, zijn ze beiden razendpopulair op het forum én behoren ze beiden tot de blondharigen. Maar, wie van de Nicolettes is jouw favoriet? [poll id=”36″]

Nicolette van Dam (35)

Nicolette van Dam
We leerden Nicolette van Dam kennen door haar televisieoptreden in de kinderserie ZOOP. Vandaag de dag is Nicolette vooral veel werkzaam in haar brasserie in Amsterdam, genaamd Brasserie van Dam.

Nicolette Kluijver (35)

Nicolette Kluijver
Nicolette Kluijver (Hilversum, 1984) is een presentatrice en voormalig model. Ze is vooral bekend van haar presentatiewerk voor programma’s als RTL Boulevard en Expeditie Robinson.

Carrière

ster 4  
Nicolette van Dam brak in 2004 door, dankzij de rol van Bionda, die zij in de hitserie ZOOP vertolkte. Voor haar rol in Zoop in India werd ze zelfs genomineerd voor een Gouden Kalf. Ook zong ze de titelsong van de ZOOP-film Jadoo Jadoo. Na de serie speelde Nicolette in verschillende series, als Voetbalvrouwen en sprak ze de Nederlandstalige stemmen in voor films, als Ice Age. Vandaag de dag is Nicolette vooral te vinden in haar brasserie in Amsterdam.
ster 4
Nicolette Kluijver begon in haar tienerjaren als model en maakte in 2005 de overstap naar televisiewerk. Ze was ze voor het eerst op tv te zien bij het Yorin-programma De Farm. Ook presenteerde ze S*****n en Slikken. Niets was haar te gek in die tijd. Wat heel wat hoogtepunten opleverde als die keer dat ze een pilletje gebruikte bij haar schoonouders. Sinds 2014 presenteert ze Expeditie Robinson en is ze regelmatig te zien bij RTL Boulevard.

Partner

 
Nicolette van Dam is in 2015 getrouwd met manlief Bas Smit. Nicolette en Bas hebben samen twee dochters. 
ster 4
Nicolette Kluijver heeft haar wilde jaren achter zich gelaten en is nu moeder van drie kinderen. Ze trouwde in 2012 met plastisch chirurg Joost Staudt. De twee kondigde in februari echter aan te gaan scheiden.

Publieke opinie

Nicolette van Dam staat bekend als de ideale schoondochter. Deze dame heeft dan ook vrijwel geen schandaaltjes meegemaakt. Althans: zover wij weten dan hè.
Nicolette Kluijver heeft dankzij haar vele experimentjes op televisie een ietwat stouter imago dan haar naamgenoot. Al lijkt deze Nicolette met de jaren haar wilde haren wel kwijtgeraakt te zijn,

Forumpagina

Het forumtopic van Nicolette van Dam is zeker goedgevuld te noemen. Zo vinden we er op het moment van schrijven maar liefst 136 pagina’s aan materiaal.
Nicolette Kluijver mag dan wel wat minder forumpagina’s op haar naam hebben (92), de kwaliteit van de kiekjes doet echter zeker niet onder voor die van Nicolette van Dam.

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten