Battle of the Babes: Anna Nooshin v.s Monica Geuze

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Beide dames zijn enorm succesvolle influencers en begonnen hun carrière op YouTube: Anna Nooshin en Monica Geuze. Maar, welke van deze vloggers is jouw favoriet? [poll id=”40″]

Anna Nooshin (33)

Anna Nooshin
Anna Nooshin werd bekend dankzij haar online magazine NSMBL, dat ze samen met Wayne Parker Kent oprichtte. Het grote publiek leerde haar kennen, dankzij haar Youtube-kanaal dat gevolgd wordt door bijna 300.000 mensen.

Monica Geuze (25)

Monica Geuze
Net als Anna Nooshin werd ook Monica Geuze bekend dankzij haar vlogs op YouTube. Tegenwoordig gaat Monica ook erg lekker op Instagram, waar ze meer dan 1.2 miljoen volgers heeft.

Carrière

ster 4  
Anna Nooshin is een echte modeliefhebster. Zo startte op 24-jarige leeftijd een online modemagazine, NSMBL. Ook op haar Instagram zien we, naast Anna’s voorliefde voor zwemmen in leuke zwemsetjes, dat Anna van mode houdt. Het Instagramaccount van Anna telt zo’n 950.000 volgers.
ster 4
Monica Geuze werd bij het grote publiek bekend dankzij haar vlog-carrière. Ze was dan ook een van de eerste Nederlandse bekende vloggers. Inmiddels heeft Monica een vlog-kanaal met meer dan 400.000 abonnees. Daarnaast telt haar Instagramaccount maar liefst meer dan 1,2 miljoen volgers. Bovendien heeft Monica haar eigen sieradenlijn MeauxMeaux.

Partner

ster 4  
In juli 2018 maakten Anna Nooshin en Danny Roumimper bekend dat zij, na een relatie van 13 jaar, uit elkaar gingen. Slechts enkele maanden later doken er beelden op waarop Anna te zien was met een andere man. In oktober kwam het grote nieuws naar buiten: de geruchten waren waar! Anna Nooshin had een nieuwe relatie, en wel met de rijke ondernemer Nassim Zeta. Wie een blik op zijn Instagram werpt, ziet waarom Anna (wellicht) voor hem gevallen zou kunnen zijn. Dure automerken, als Ferrari, Rolls Royce, McLaren en Mercedes vliegen je namelijk om de oren als je z’n Instagram een bezoekje brengt.
ster 4
Monica Geuze werd natuurlijk bekend door haar carrière als vlogger. Toen Monica begon met vloggen had ze een relatie met een rapper, wiens naam je wellicht wel kent: Lil’ Kleine. De twee gingen in 2016 uit elkaar, waarna Monica al snel een nieuwe vriend had. De beste man luistert naar de naam Lars Veldwijk. Monica en de professioneel voetballer kregen in 2017 een dochtertje, Zara-Lizzy. De twee zijn echter in 2019 uit elkaar gegaan. Vandaag de dag schijnt Monica te daten met ondernemer Robbert Kroese.

Publieke opinie

Anna Nooshin staat bekend als de ideale schoondochter. Anna is namelijk een echt familiemens en gaat wekelijks bij de hele familie op bezoek om samen te eten. Bovendien zien we Anna de laatste tijd ook veel op Instagram verschijnen met haar kleine nichtje. Zou Anna de babykoorts dan ook te pakken hebben?
Ook Monica Geuze lijkt de ideale schoondochter. Zo is ze erg close met familie en vrienden én voedt ze haar dochtertje Zara-Lizzy al ruim een halfjaar in haar eentje op. Over multitasken gesproken. Ook op dit vlak lijken deze dames dan ook aan elkaar gewaagd.

Forumpagina

Qua forumpagina moeten we toch wel toegeven dat Anna Nooshin toch wel als winnares uit de bus komt. Zo telt het forumtopic van Anna momenteel 66 pagina’s
ster 3
Monica Geuze heeft daarentegen ‘slechts’ een 4 pagina-tellend forumtopic. Maar hé, hij is zeker even het bekijken waard!

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!

Gerelateerde berichten