Battle of the Babes: Angela Schijf v.s. Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Meisje van Plezier voorlopig even niet meer op de buis te zien is, betekent gelukkig niet dat we afscheid moeten nemen van Angela Schijf en Birgit Schuurman. Deze Battle of the Babes draait namelijk volledig om deze twee (in de serie dan) rivalen.

Angela Schijf (40)

Angela Battle of the babes
Deze dame is een alleskunner. Zo speelt Angela Schijf een badass agente in Flikken Maastricht én schittert ze als inhuurmevrouw in Meisje van Plezier.

Birgit Schuurman (42)

Birgit Battle of the babes
Birgit Schuurman stond lange tijd bekend als ‘de zus van’. Haar acteerkunsten hebben hier echter een eind aan gemaakt. Deze dame spat in Meisje van Plezier namelijk van je beeldscherm als de schitterende ‘Meryem’.

Carrière

Angela
De 40-jarige Angela heeft haar schaapjes inmiddels zeker op het droge. Zo speelt ze de hoofdrol in series als Flikken Maastricht en Meisje van Plezier. Daarvoor speelde ze in Nederlandse kaskraker Ik ook van jou en was ze Kim in Goede Tijden, Slechte Tijden. 
Birgit
Ook Birgits carrière loopt op rolletjes. Zo heeft ze heel wat Nederlandse films, bijvoorbeeld Rokjesdag! en Soof 2 op haar naam staan én heeft ze inmiddels een heuse zangcarrière opgebouwd. 

Partner

Angela
Angela heeft een vrij stabiel liefdesleven. Ze trouwde in 2002 met de Belgische acteur en zanger Tom van Landuyt. Hierdoor heeft Angela tegenwoordig ook de Belgische nationaliteit. De twee hebben samen drie dochters. 
Birgit
Birgits liefdesleven is nogal een hobbelige weg gebleken. Zo trouwde ze in 2002 met regisseur Kaja Wollfers. De twee gingen echter in 2004 uit elkaar. In 2008 trouwde ze opnieuw met regisseur Arne Toonen. Ook zij gingen echter uit elkaar. Een ding is in ieder geval zeker: Birgit heeft een type! 

Publieke opinie

Angela
Volgens vele kijkers is Angela een lieverd. Je weet wel, zo’n meisje dat je gerust mee kan nemen naar je ouders en waar je moeder waarschijnlijk helemaal weg van is. Angela kan dit good girl-imago echter gemakkelijk van zich afschudden tijdens haar acteerwerk.
Birgit
Hoewel haar zus van het grootste deel van alle Schuurman-aandacht krijgt, is ook zusje Birgit een powervrouw. In tegenstelling tot Angela staat Birgit juist wat meer bekend als ‘stout’. Dit maakt haar dan ook perfect voor haar rol in Meisje van Plezier.

Forumpagina


Angela
Het forumtopic van Angela Schijf mag je zeker goedgevuld noemen. Zo vind je er meerdere pagina’s, die vol staan met stills van Meisje van Plezier. Daarnaast kom je er ook veel foto’s tegen van interessante fotoshoots. 4 sterren zijn dan ook zeker op hun plaats!
Birgit
Alhoewel Birgits forumtopic net wat meer pagina’s telt dan die van Angela, zijn er helaas wel wat minder foto’s te bespeuren. Er is dus nog wel ruimte voor verbetering. De foto’s die er wél te vinden zijn, zijn echter wel van goede kwaliteit!

[poll id=”20″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.