Battle of the Babes: Angela Schijf v.s. Birgit Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Dat Meisje van Plezier voorlopig even niet meer op de buis te zien is, betekent gelukkig niet dat we afscheid moeten nemen van Angela Schijf en Birgit Schuurman. Deze Battle of the Babes draait namelijk volledig om deze twee (in de serie dan) rivalen.

Angela Schijf (40)

Angela Battle of the babes
Deze dame is een alleskunner. Zo speelt Angela Schijf een badass agente in Flikken Maastricht én schittert ze als inhuurmevrouw in Meisje van Plezier.

Birgit Schuurman (42)

Birgit Battle of the babes
Birgit Schuurman stond lange tijd bekend als ‘de zus van’. Haar acteerkunsten hebben hier echter een eind aan gemaakt. Deze dame spat in Meisje van Plezier namelijk van je beeldscherm als de schitterende ‘Meryem’.

Carrière

Angela
De 40-jarige Angela heeft haar schaapjes inmiddels zeker op het droge. Zo speelt ze de hoofdrol in series als Flikken Maastricht en Meisje van Plezier. Daarvoor speelde ze in Nederlandse kaskraker Ik ook van jou en was ze Kim in Goede Tijden, Slechte Tijden. 
Birgit
Ook Birgits carrière loopt op rolletjes. Zo heeft ze heel wat Nederlandse films, bijvoorbeeld Rokjesdag! en Soof 2 op haar naam staan én heeft ze inmiddels een heuse zangcarrière opgebouwd. 

Partner

Angela
Angela heeft een vrij stabiel liefdesleven. Ze trouwde in 2002 met de Belgische acteur en zanger Tom van Landuyt. Hierdoor heeft Angela tegenwoordig ook de Belgische nationaliteit. De twee hebben samen drie dochters. 
Birgit
Birgits liefdesleven is nogal een hobbelige weg gebleken. Zo trouwde ze in 2002 met regisseur Kaja Wollfers. De twee gingen echter in 2004 uit elkaar. In 2008 trouwde ze opnieuw met regisseur Arne Toonen. Ook zij gingen echter uit elkaar. Een ding is in ieder geval zeker: Birgit heeft een type! 

Publieke opinie

Angela
Volgens vele kijkers is Angela een lieverd. Je weet wel, zo’n meisje dat je gerust mee kan nemen naar je ouders en waar je moeder waarschijnlijk helemaal weg van is. Angela kan dit good girl-imago echter gemakkelijk van zich afschudden tijdens haar acteerwerk.
Birgit
Hoewel haar zus van het grootste deel van alle Schuurman-aandacht krijgt, is ook zusje Birgit een powervrouw. In tegenstelling tot Angela staat Birgit juist wat meer bekend als ‘stout’. Dit maakt haar dan ook perfect voor haar rol in Meisje van Plezier.

Forumpagina


Angela
Het forumtopic van Angela Schijf mag je zeker goedgevuld noemen. Zo vind je er meerdere pagina’s, die vol staan met stills van Meisje van Plezier. Daarnaast kom je er ook veel foto’s tegen van interessante fotoshoots. 4 sterren zijn dan ook zeker op hun plaats!
Birgit
Alhoewel Birgits forumtopic net wat meer pagina’s telt dan die van Angela, zijn er helaas wel wat minder foto’s te bespeuren. Er is dus nog wel ruimte voor verbetering. De foto’s die er wél te vinden zijn, zijn echter wel van goede kwaliteit!

[poll id=”20″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!