Barbara Sloesen is cowgirl in ‘Zwaar Verliefd 2’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In Juni is het zover, dan komt de nieuwe bioscoopfilm Zwaar verliefd 2 in de bioscopen. Hoofdrolspeelster Barbara Sloesen kijkt er enorm erg naar uit om iedereen de film te laten zien. Ze deelt alvast een voorproefje van de film, waar ze als echte Cowgirl te zien is. 

Barbara Sloesen heeft het mooi voor elkaar. Ze schittert van de zomer namelijk weer in een nieuwe Nederlandse komedie. Zwaar Verliefd 2 is het vervolg op de succesvolle romantische komedie en gaat verder waar die film stopte. Barbara is de film volop aan het promoten en daarom mag ze af en toe wat leuke beelden delen. Bijvoorbeeld van haar scenes als echte cowgirl.

Lees ook: Hartkloppingen voor Barbara Sloesen bij De Verraders
Een beetje luchtigheid

Volgens Barbara kan de film niet snel genoeg komen. Het is precies wat mensen deze tijd nodig hebben. Een beetje licht en luchtigheid. Niet een serieus drama, maar iets met een knipoog. En daar heeft Barbara waarschijnlijk gelijk in. Daarbij zullen de zalen vanzelf wel volstromen, als er meer scenes van Barbara in leuke of spannende pakjes in de film zitten. Een avondje simpel plezier en genieten, dat lijkt Barbara in ieder geval graag te willen. En als ze daar af en toe in een vreemd, mooi, uitdagend of spannend pakje op de foto voor moet dan is dat natuurlijk helemaal niet erg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!