Arjen Lubach en Dionne Stax weten hoe gevaarlijk Deepfakes zijn

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Arjen Lubach pakte in Zondag met Lubach een pikant onderwerp aan: Deepfakes. Met deze technologie kan je flink wat chaos veroorzaken. Vraag maar aan Dionne Stax

Ontken het maar niet: ook jij hebt wel eens ‘kennis gemaakt’ met een zogenaamde deepfake. Meestal zijn ze slecht gemaakt, en duidelijk van ‘echt’ te onderscheiden. Maar er schuilt een gevaar in deze technologie, die zich in rap tempo ontwikkelt. Binnenkort kunnen die ‘grappige’ filmpjes waarin politici zogenaamd over de schreef gaan, of pikante natuurfilms waarin je favoriete actrice ineens wel héél ver gaat, echt voor problemen gaan zorgen!

Lees ook: Arjen Lubach maakt ‘complotgekkie’ Lange Frans met grond gelijk

Dionne Stax had hoofdrol in deepfake filmpje

Een tijdje geleden dook

Op dat moment zal werkelijk alles dat je online vindt eerst in twijfel getrokken moeten worden. En in zo’n wereldwijd web willen we natuurlijk niet leven! Arjen Lubach weet de vinger weer eens goed op de zere plek te leggen…

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten