Anouk zingt je relatie stuk

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Anouk is een break-up expert. De zangeres heeft kinderen van vier verschillende mannen, en weet dus wat het is om iemand zat te zijn. Zij had in het verleden geen coronacrisis om de schuld te geven van het stuklopen van ’n relatie, maar realiseert zich goed dat de huidige thuiszitsituatie voor sommige koppels slecht af kan lopen. Haar nieuwste nummer ‘Deena & Jim’ gaat over deze koppels, maar de song gaat misschien zelf ook nog een paar ‘slachtoffers’ maken…

Zelf draagt ze het als een soort geuzennaam, maar door de kracht van muziek zou het zomaar kunnen dat Anouk haar fans Nobody’s Wife of Nobody’s Man maakt met haar nieuwste lied. ‘Deena & Jim’ heet de song. Deze schreef ze, moederziel alleen in haar Marokkaanse hotelkamer, als eerbetoon aan koppels die moeite hebben bij elkaar te blijven dankzij de crisis.

Lees ook: Anouk zit aan de grond

Eenzame opsluiting

Sinds het begin van de coronacrisis zit Anouk ‘vast’ in een luxe resort in Marokko. Zij heeft zelf dus geen last van de problemen die ze in haar nieuwste nummer omschrijft. Dankzij haar vriend, die ze dus al een tijdje niet meer écht gezien heeft (misschien maar goed voor hun relatie ook, je weet het bij Anouk nooit), kwam ze op het idee om iets voor deze ‘andere slachtoffers’ van corona te doen.

Ze kon zich ontzettend goed voorstellen, zo zegt ze in de inleiding van het filmpje, dat er nu zat mensen zijn die helemaal genoeg van elkaar krijgen. Daar heeft ze dankzij haar eigen eenzame opsluiting gelukkig nog geen last van.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Anouk stiekem ontvolgen

Zit jij nou ook al weken thuis met je liefje, en merk je dat het de laatste tijd ook wat stroever loopt? Zorg dan in ieder geval dat ze Anouk de komende tijd even niet op haar tijdlijn tegenkomt. Even stiekem tijdelijk ontvolgen tot de hele crisis is overgewaaid. Ze zou je vriendin of vrouw zomaar op ’n idee kunnen brengen! Mocht je dankzij ‘Deena & Jim’ nou zelf tot inkeer zijn gekomen, kan je in de resulterende break-up altijd de schuld richting die blonde dame in dat luxe Marokkaanse hotel schuiven. Er schijnt op dit moment maar één kamer bezet te zijn daar.

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten