Vrouwen Nederlandse Vrouwen Anouk zit aan de grond

Anouk zit aan de grond

-

Anouk zit aan de grond

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 3 minuten

Zangeres Anouk is al meer dan three days in a row gestrand in Marokko. Bijna al het vliegverkeer is stilgelegd. Daarbij is de zangeres met haar astma een risicogeval, dus naar huis vliegen is sowieso niet het meest verstandige idee. Haar geld raakt ook langzaam op, want Anouk onthulde dat ze financieel ook een beetje aan de grond zit met alle geannuleerde optredens. Gelukkig gebruikt ze de tijd goed en werkt ze aan nieuw materiaal.

Nu Marokko de regels aanscherpt zit Anouk voorlopig nog aan de grond. De vliegtuigen gaan niet, de hotels sluiten en de inwoners blijven binnen. Anouks rondjes door het park om zijn dus ook verleden tijd zijn. Maar kan ze niet gewoon een privéjet huren? Met al die Voice of Holland fame heeft ze toch wel iets in haar kas zitten?

Dit bericht bekijken op Instagram

Still working on it especially the bridge, maybe lyrics, maybe get rid of the entire bridge. time will tell ❣️

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Anouk geeft naar eigen zeggen maar een optreden of zes per jaar om haar kosten te dekken en gebruikt de rest van het jaar om aan nieuw materiaal te werken, of om tijd met man en kinderen door te brengen. Nobody’s wife blijkt deze dagen toch iets minder waar te zijn. Maar nu al haar optredens geannuleerd zijn deze zomer is Anouk ook maar een ZZP’er zonder loon.

Je zou denken dat er in Hillywood’s ons-kent-ons cultuur toch wel iemand is die Anouk naar huis kan vliegen. Maar rockchick Anouk heeft zich de afgelopen jaren niet bepaald bezig gehouden met vriendjespolitiek.

En ja, schijt aan iedereen resulteert er dan in dat iedereen ook schijt aan jou heeft. En dus blijft ze aan de grond genageld. De keuze tussen financieel aan de grond zitten of letterlijk aan de grond zitten blijkt dan toch niet zo makkelijk gemaakt.

CoronALI

Gelukkig heeft Anouk nog een paar vrienden die proberen te helpen. Leontien Borsato schoot haar gelukkig te hulp met het regelen van een schuilplek. En eerder hielp Ali B haar door nieuwe ‘puffers’ voor haar zware astma te regelen en te bezorgen. Ali regelde ook al een vlucht voor gestrande reizigers in Marokko.

Maar Anouk vindt het niet verstandig om met die vlucht mee te gaan. Ze blijft met haar Astma een risicogeval en twijfelt überhaubt om terug te gaan. Want ondanks dat ze haar kinderen mist, wil ze die niet per ongeluk besmetten. KnuffelMarokkaan Ali werd in ieder geval hartelijk bedankt: “Zo schattig, daar ben ik zo blij om.”

Dit bericht bekijken op Instagram

Good to have you here champ of the sports en champ of the people ❤️

Een bericht gedeeld door Ali B (@alibspec) op

Nieuw materiaal

Er zijn dus in ieder geval genoeg mensen die Anouk proberen te helpen. Daarbij is ze gezond en vielig, dus het valt gelukkig nog mee met de situatie. Misschien dat dit wel het juiste moment is om een nieuw album te schrijven. Anouk moet toch wat bedenken om uit dat financiële dal te klimmen straks.

Verwacht dus rond Juni/Juli allemaal nieuwe rock ballads van Anouk. Ze is al bezig met schrijven, dus houd haar Instagram in de gaten, misschien deelt ze deze week wel een gaaf nummer.

Wat vond je van dit artikel?

Gerelateerde berichten

Foto updates

Cynthia Abma
Astrid Kersseboom
Romy Monteiro
Eva de Goede
Fatima Moreira de Melo

Laatste nieuws

Rondje Forum 3-8: Foto’s van Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen & meer

Verse screencaps, de beste socialposts en exclusieve beelden van je favoriete vrouwelijke BN'ers: je vind het op het Mannenzakenforum! Vandaag voor jou in de aanbieding: Dee van der Zeeuw, Romy Monteiro, Miljuschka Witzenhausen en Sylvie Meis!

Arme Estavana Polman: enorme tegenvaller voor handbalster

Even leek het erop dat Estavana Polman álles kreeg wat haar hartje begeerde. Helaas lijkt er véél te vroeg een einde te komen aan haar droomjaar: ze kan komend seizoen vermoedelijk niet handballen...

Sociale Schoonheden met o.a. Monica Geuze, Yolanthe Cabau & Airen Mylene

Say cheese! Deze bekende Nederlandse vrouwen lieten zich het afgelopen etmaal zien op sociale media. Jackie Groenen en Yolanthe zijn om van te watertanden, en Airen Mylene en Monica Geuze zijn in goed gezelschap...

Geef je mening