Annekee Molenaar likt erop los tijdens intiem momentje met Matthijs de Ligt

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onlangs deelde Annekee Molenaar een opvallend intiem kiekje via Instagram. De blondine likt erop los.

Annekee Molenaar is lekker actief op Instagram! De blondine houdt haar volgers iedere dag wel op de hoogte van de mooiste kiekjes, en is met ruim 450 duizend volgers dan ook zeker niet onbekend gebleven. De blondine staat natuurlijk bekend als de vriendin van Matthijs de Ligt, maar zelf heeft ze ook een hoop in huis! Via Instagram deelt de blondine dagelijks foto’s en zal hier dan zo nu en dan ook wel wat geld mee binnenslepen door middel van verschillende campagnes. Kortom, de blondine is inmiddels net als haar vriend een heuse bekendheid geworden. Annekee deelt haar hele leven, maar nu deelt de blondine wel een heel opvallend kiekje. En die moet je zien!

Annekee Molenaar likt erop los met Matthijs de Ligt

Onlangs deelde Annekee Molenaar een wel heel opvallende foto via Instagram. Op deze foto was te zien hoe de blondine lekker aan het genieten was van een ijsje, samen met vriend Matthijs de Ligt. De twee liepen over straat in zakelijke outfits, met een ijsje in de hand. Iets minder zakelijk is dat de twee een likje nemen van hun ijsje. Maar goed, het levert wel een mooi beeld op. En dit is niet zomaar, want de twee staan gewoon in de Vogue Living Nederland van deze maand. Zou Matthijs de Ligt eigenlijk wel een ijsje mogen eten, heeft hij als professioneel voetballer geen streng dieet? Vast niet, en bovendien is het natuurlijk eindelijk vakantie voor de profvoetballers. Dus Matthijs, geniet optimaal van je ijsje en natuurlijk ook een beetje van Annekee!

Lees ook: AnneKee Molenaar bespringt Matthijs de Ligt op spannende vakantiefoto

Annekee Molenaar deelt intiem beeld vanuit bad

Onlangs was er een opvallende foto te zien van Annekee Molenaar en haar vriend Matthijs de Ligt. De twee waren namelijk te zien op de Instagram van Vogue Living Nederland, want het duo staat in de editie van deze maand! Maar bij deze fotoshoot, gingen zelfs de kleren uit van het koppel. Op de foto is te zien hoe Matthijs en Annekee in bad liggen, op elkaar. Kijkend omhoog naar de camera met hun zwoele blik poseren ze voor de perfecte foto. En de foto is zeker gelukt, want het levert een perfect plaatje op. Annekee bedekt van alles, want anders zou deze foto natuurlijk niet online mogen. Maar in ieder geval is deze fotoshoot meer dan geslaagd voor de twee. Maar, er zit natuurlijk ook een achtergrondverhaal bij de foto. Dit keer ging het over vooroordelen over de twee: “Vooroordelen? Matthijs zou onnozel zijn, ik verwend. Hij arrogant, ik een geldwolf. Hij een macho, ik een dom blondje“. Ze hebben nogal het een en ander te verwerken, maar samen houden ze zich sterk.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Annekee Molenaar de allermooiste voetbalvrouw is

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.